Mam wrażenie że każdy użytkownik tego tematu na początkach swojej działalności otaczał kultem właśnie Script.

Całości jednak czegoś brakuje. Czego? Nie mam pojęcia, ale zdaje się, że jakiegoś nadęcia, monumentalności, krzyczenia "patrzcie, jacy jesteśmy wielcy i wspaniali" jak to robiła większość zespołów progresywnych.
OberstPrymas napisał(a):Ciepełko na sercu

A teraz najważniejsze: za nieco ponad tydzień mamy wcześniejszą gwiazdkę!!

RH: Talking about your contact with Marillion nowadays. A couple of years ago there was a first meeting since a very long time. That was a brilliant night, as you described it in your e-mail. Did the contact continue since then?
Fish: Yeah, we still keep in touch with each other. I mean Ian and Steve were down at the SAS-gig last year and they came to see us in London, you know. We see each other and I phoned Ian up when I go to London, when I was there for a movie about a year ago. We're in contact but you know, but they live 500 fucking miles away. And I talk to Lucy Jordache quite a lot. But it's no big deal. I think a lot of people, you know in their little imaginations, would like to see some argue. You have very pro-Steve Hogarth camps and sometimes you have very, very pro-Fish camps. But I think a lot of people would like to kind a imagine that there is some friction between us or there is a rivalry there. But there isn't, you know.

Jedź z nami. Ekipa z Wrocławia w składzie wrocławsko-warszawskim jedzie jakoś w południe w poniedziałek

OberstPrymas napisał(a):Kraków to jakieś 300 km za daleko dla mnie
No, czyli się spotkali. Chociaż to zdjęcie z prawej mnie lekko zaskoczyło - widać że było zrobione około 90 roku, a ja myślałem że wtedy Fish był w mało przyjaznych stosunkach z zespołem. W ogóle panowie Fish i Hogarth wypowiadali się na swój temat?

OberstPrymas napisał(a):Mam termin do środy w zasadzie, więc wiesz...

NAR napisał(a):07. Easter (Marillion song)
08. Hollow Man (Marillion song)
09. Sounds That Can't Be Made (Marillion song)
10. Fantastic Place (Marillion song)
12. House (Marillion song)
14. Imagine (John Lennon cover)
15. Famous Blue Raincoat (Leonard Cohen cover)
18. This Is the 21st Century (Marillion song)
23. Three Minute Boy (Marillion song)

NAR napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=3x_qMcIRbdU
świąteczny singiel Marillion. Wolałbym żeby skupili się na nowej płycie niż takich pierdołach, ale.. jest to zaskakująco zjadliwe

O ile sam koncert mnie nie przekonał, żeby dalej inwestować w solowe jego koncerty

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość