NAR napisał(a):Oberst, weź TO odpal. Jak nie uznasz tych piękności za top 3 kosmosu, to chyba nie ma sensu chwilowo łapać się za nowe.

Faraday napisał(a):Nowy Sufjan Stevens wyciekł w internet. Taka informacja dla Obiada, bo chyba tylko on go słucha na forum
A pod koniec marca z ciekawszych premier jeszcze nowe GY!BE

whoatemydinner napisał(a):Ten nowy Sufjans jest niesamowity
whoatemydinner napisał(a):Fourth of July to jego top10 zdecydowanie

lookaug napisał(a):whoatemydinner napisał(a):Ten nowy Sufjans jest niesamowity
Potwierdzam, jest genialny. Przy czym moja opinia się bardziej liczy, bo ja nie jestem psychofanem ;>
Lookaug napisał(a):Ostrożność porównywalna ze stwierdzeniem, że Franciszek jest top10 żyjących papieży ;> Jedyną lepszą piosenką Sufjana jest John Wayne Gacy Jr. Swoją drogą co to za song jest. Co za mieszanka zwiewnego piękna i przerażającej duszności. Twenty-seven people, even more/They were boys with their cars, summer jobs/Oh my God - przy tym zaśpiewanym łamiącym głosem Oh my God prawdziwe ciary. O końcówce nawet nie będę wspominał.

OberstPrymas napisał(a):Wow, zgadzam się z pierwszym miejscem (a nawet i z drugim!) wg RS. Czas umierać.

OberstPrymas napisał(a):Przecież Ommadawn to zbiór jakichś niepasujących w ogóle do siebie demówek O.o

lookaug napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Wow, zgadzam się z pierwszym miejscem (a nawet i z drugim!) wg RS. Czas umierać.
To tylko potwierdza, że w obrębie tego gatunku nie da się już wymyślić absolutnie nic nowego, nawet rankingu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość