Atrus napisał(a):obiad napisał(a):P.S.: Sukienka jest czarno-niebieska, jak widzicie inaczej to macie coś ostro nie tak.
Ty masz coś ostro nie tak.
O farfoclu ATRUS JEST PODLUDZIEM
Atrus napisał(a):obiad napisał(a):P.S.: Sukienka jest czarno-niebieska, jak widzicie inaczej to macie coś ostro nie tak.

Atrus napisał(a):PS. Nowa ankieta w Najlepszych Filmach

david82 napisał(a):Teraz wszyscy czytają obiada, więc se poczekam

kater napisał(a):Atrus napisał(a):obiad napisał(a):P.S.: Sukienka jest czarno-niebieska, jak widzicie inaczej to macie coś ostro nie tak.

Rysiu napisał(a):Jak myślicie, mam szanse?

Michalzbiku95 napisał(a):Rysiu napisał(a):Jak myślicie, mam szanse?
Na wygraną w najlepszych filmach

Atrus napisał(a):kater napisał(a):Atrus napisał(a):obiad napisał(a):P.S.: Sukienka jest czarno-niebieska, jak widzicie inaczej to macie coś ostro nie tak.
Z drugiej strony mam też minus dziewięć tysięcy dioptrii

daga napisał(a):wyjątkowo orgia beze mnie... choroba nie czeka i idę łykać prochy....

daga napisał(a):wyjątkowo orgia beze mnie... choroba nie czeka i idę łykać prochy....

Kriejtiw napisał(a):1. Whiplash
2. Birdman
3. Gwiazd naszych wina
4. Wolny strzelec
5. Lewiatan
6. Gość
7. Obywatel roku
8. Grand Budapest Hotel
9. Jack Strong
10. Boyhood

kater napisał(a):Mam drugie pytanie:
Kim jest farfoclu Brace?

david82 napisał(a):kater napisał(a):Mam drugie pytanie:
Kim jest farfoclu Brace?
Z szacunkiem dla jednej z nielicznych kobiet na forum!!

OberstPrymas napisał(a):Atrus napisał(a):kater napisał(a):Atrus napisał(a):obiad napisał(a):P.S.: Sukienka jest czarno-niebieska, jak widzicie inaczej to macie coś ostro nie tak.
Z drugiej strony mam też minus dziewięć tysięcy dioptrii
O CHŁOPIE, JAKI WYGRYW Z CIEBIE. ROBIE W NFZCIE ZA 8 ZŁ ZA GODZINĘ (TAAAKA KASA, POLECAM) I MOGĘ CI ZREFUNDOWAĆ OKULARY 100% REFUNDACJI.

Arsen napisał(a):Dostalem 10 punktów od obiadu. Czemu mam wrażenie, że to moje ostatnie punkty w tej edycji?

kater napisał(a):Arsen napisał(a):Dostalem 10 punktów od obiadu. Czemu mam wrażenie, że to moje ostatnie punkty w tej edycji?
teee, mamy podobne avatary
tylko że twoj jest złotobiały

whoatemydinner napisał(a):kater napisał(a):Arsen napisał(a):Dostalem 10 punktów od obiadu. Czemu mam wrażenie, że to moje ostatnie punkty w tej edycji?
teee, mamy podobne avatary
tylko że twoj jest złotobiały
ale to twój awatar jest złoto biały

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość