Atrus napisał(a):15.OberstPrymas - Lana del Rey - West Coast - 46p
Ale żenada

david82 napisał(a):Na pierwszym luzacki i bezpretensjonalny rocker. Wokalista brzmi jak lepszy Roger Taylor tak w ogóle.

mike napisał(a):kater napisał(a):o sedesie z bakelitu właśnie sie połapałem że dałem (spoiler) punkty Arctic Monkeys {/spoiler) co potwierdza dwie rzeczy
1/ muszę poznać coś więcej niż debiut + jeden kawałek
2/ jestem pedałem
Raczej:
1/ jesteś pedałem
2/ jesteś pedałem

kater napisał(a):mike napisał(a):kater napisał(a):o sedesie z bakelitu właśnie sie połapałem że dałem (spoiler) punkty Arctic Monkeys {/spoiler) co potwierdza dwie rzeczy
1/ muszę poznać coś więcej niż debiut + jeden kawałek
2/ jestem pedałem
Raczej:
1/ jesteś pedałem
2/ jesteś pedałem
culus

Michalzbiku95 napisał(a):Anal del rey to jednak jes

Brace napisał(a):A weźcie w ogóle piszecie tyle postow, że nie mogę się przebić, a jak już mialam okazję, to się okazało że mam zablokowane IP i nie moglam pisać postów co to w ogóle ma być za internet jakiś spamhaus nachodzi mnie jak hiszpanska inkwizycja jestem niewinna

NAR napisał(a):Nowe Radiohead: https://www.youtube.com/watch?v=prhSe71_nmM
kater, słyszałeś?
PS. farfoclu kto wymyślił tę idiotyczną opcję, że nie da się wysyłać nowych postów bo "Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post."
Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.
Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.
Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.Przynajmniej jeden post został dopisany w tym wątku. Jeśli chcesz, możesz poprawić swój post.

whoatemydinner napisał(a):david82 napisał(a):Na pierwszym luzacki i bezpretensjonalny rocker. Wokalista brzmi jak lepszy Roger Taylor tak w ogóle.
[ Obrazek ]

OberstPrymas napisał(a):Brace napisał(a):A weźcie w ogóle piszecie tyle postow, że nie mogę się przebić, a jak już mialam okazję, to się okazało że mam zablokowane IP i nie moglam pisać postów co to w ogóle ma być za internet jakiś spamhaus nachodzi mnie jak hiszpanska inkwizycja jestem niewinna
DOBRY POST ORGIA 100%

kater napisał(a):
CO U farfoclu

mumin_king napisał(a):szkoda, że nie bawimy się już w pastę, bo mam niezłą

OberstPrymas napisał(a):whoatemydinner napisał(a):david82 napisał(a):Na pierwszym luzacki i bezpretensjonalny rocker. Wokalista brzmi jak lepszy Roger Taylor tak w ogóle.
[ Obrazek ]
TO JAKIŚ NOWY WOKALISTA THE QUEEN?

OberstPrymas napisał(a):Brace napisał(a):A weźcie w ogóle piszecie tyle postow, że nie mogę się przebić, a jak już mialam okazję, to się okazało że mam zablokowane IP i nie moglam pisać postów co to w ogóle ma być za internet jakiś spamhaus nachodzi mnie jak hiszpanska inkwizycja jestem niewinna
DOBRY POST ORGIA 100%

kater napisał(a):kater napisał(a):
CO U farfoclu
Opublikowany 5 mar 2012
**Comments have been disabled due to too much nonsense about religious debates, drugged out gibberish and the lot** just listen and enjoy - or go search for something else***

kater napisał(a):kater napisał(a):
CO U farfoclu
Opublikowany 5 mar 2012
**Comments have been disabled due to too much nonsense about religious debates, drugged out gibberish and the lot** just listen and enjoy - or go search for something else***

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość