A mnie nigdy nie ciągnęło żeby się tym choć trochę zainteresować.

OberstPrymas napisał(a):Mefju pisał kiedyś tak mądrze?

Mefju napisał(a):Ńice try Dejvid!
A kto zgadnie czyj to jest cytat - zaledwie z listopada 2013?A mnie nigdy nie ciągnęło żeby się tym choć trochę zainteresować.
Podpowiedź jest na pierwszej stronie tematu jak coś.

OberstPrymas napisał(a):Wprawdzie w pracy padł mi internet, ale i tak jestem zawiedziony że nic śmiesznego (albo komentki) się tu nie przydarzyło.

Mefju napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Wprawdzie w pracy padł mi internet, ale i tak jestem zawiedziony że nic śmiesznego (albo komentki) się tu nie przydarzyło.
No cóż, jaki prowadzący taka śmieszność tego wątku

Atrus napisał(a):Mefju napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Wprawdzie w pracy padł mi internet, ale i tak jestem zawiedziony że nic śmiesznego (albo komentki) się tu nie przydarzyło.
Raczej "jaki najaktywniejszy uczestnik itd."

Mefju napisał(a):Atrus napisał(a):Mefju napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Wprawdzie w pracy padł mi internet, ale i tak jestem zawiedziony że nic śmiesznego (albo komentki) się tu nie przydarzyło.
Raczej "jaki najaktywniejszy uczestnik itd."
Epic fail bo ja nie jestem w tej chwili uczestnikiem QW

17 - pomimo kilkukrotnego przesłuchania - nie zapada za bardzo w pamięci, ale obiektywnie 3/5

OberstPrymas napisał(a):17 - pomimo kilkukrotnego przesłuchania - nie zapada za bardzo w pamięci, ale obiektywnie 3/5
Nie żebym się czepiał, ale jak można coś ocenić obiektywnie? Just sayin'

mike napisał(a):OberstPrymas napisał(a):17 - pomimo kilkukrotnego przesłuchania - nie zapada za bardzo w pamięci, ale obiektywnie 3/5
Jakim cudem ten utwór został dopuszczony do QW?

Rory Eleanor napisał(a):mike napisał(a):OberstPrymas napisał(a):17 - pomimo kilkukrotnego przesłuchania - nie zapada za bardzo w pamięci, ale obiektywnie 3/5
Jakim cudem ten utwór został dopuszczony do QW?
A co, że "-" (nienotowany) to za wysoka pozycja na liście przebojów?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość