mike napisał(a):[ Obrazek ]

mike napisał(a):Ja już musiałem majtki zmienić!

whoatemydinner napisał(a):mike napisał(a):[ Obrazek ]
ta orgia jest na energię słoneczną, a mike jest słońcem i głównym źródłem zasilania :>

mike napisał(a):whoatemydinner napisał(a):mike napisał(a):[ Obrazek ]
ta orgia jest na energię słoneczną, a mike jest słońcem i głównym źródłem zasilania :>
Dobre, bo słońce i słoń to ta sama rodzina wyrazów bliskoznacznych, czy coś.

Atrus napisał(a):W piekle jest specjalne miejsce dla ludzi, którzy dają punkty WSZYSTKIM TRZEM kawałkom Europe.

OberstPrymas napisał(a):Moja siostra zatrzasnęła się w kiblu i byłem zajęty śmieszkami z niej

Atrus napisał(a):W piekle jest specjalne miejsce dla ludzi, którzy dają punkty WSZYSTKIM TRZEM kawałkom Europe.

whoatemydinner napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Moja siostra zatrzasnęła się w kiblu i byłem zajęty śmieszkami z niej
wypuściłeś ją czy się pośmiałeś i poszedłeś dalej?

Kriejtiw napisał(a):Atrus napisał(a):W piekle jest specjalne miejsce dla ludzi, którzy dają punkty WSZYSTKIM TRZEM kawałkom Europe.
Ktoś trzy razy zagłosował na The Final Countdown?

OberstPrymas napisał(a):whoatemydinner napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Moja siostra zatrzasnęła się w kiblu i byłem zajęty śmieszkami z niej
wypuściłeś ją czy się pośmiałeś i poszedłeś dalej?
Niestety - sama wyszła. A już szykował mi się śmieszkowy szczyt.

JA OCZYWIŚCIE< wielokrotnie, zawsze i wszędzieKriejtiw napisał(a):Atrus napisał(a):W piekle jest specjalne miejsce dla ludzi, którzy dają punkty WSZYSTKIM TRZEM kawałkom Europe.
Ktoś trzy razy zagłosował na The Final Countdown?

10. Jaszek - Europe - Children Of the Mind - 27p
14. Michalzbiku95 - Europe - Angels (With Broken Hearts) - 25p
16. Brace - Globus - Save Me - 22p
18. Shamar - Europe - Second Day - 19p

Atrus napisał(a):10. Jaszek - Europe - Children Of the Mind - 27p
NIECH WYGRA NAJLEPSZY

mike napisał(a):Ja bym Bożenkę posadził na Krywaniu.

ROTFL WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE - EDIT - takich naiwniaków nie madaga napisał(a):wstyd nie dała mi punktów, a fe..... ktoś chce zostać adminem?!

whoatemydinner napisał(a):Atrus napisał(a):10. Jaszek - Europe - Children Of the Mind - 27p
NIECH WYGRA NAJLEPSZY
pierwszy raz w historii Queenwizji wygra cała płyta

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość