mumin_king napisał(a):co prawda Paul Rudd, który zawsze będzie mi się kojarzył z jakimiś quasi dramatami, ale kaman.
bo Deadpool to świetna postać, szkoda tylko że ma go grać Ryan Reynolds

kater napisał(a):mumin_king napisał(a):co prawda Paul Rudd, który zawsze będzie mi się kojarzył z jakimiś quasi dramatami, ale kaman.
Mnie tam się kojarzy tylko z mężem Phoebe więc plus.
kater napisał(a):bo Deadpool to świetna postać, szkoda tylko że ma go grać Ryan Reynolds
Właśnie, o sedesie z bakelitu w tym chodzi? Przecież to nie będzie ta sama postać co w którychśtam X-Menach, więc po jaką rybo dwudyszna brać drewniaka do roli, do której zupełnie nie pasuje. A Garfielda z roli życia to chcą wyjebać. Wszystko tam źle robią w tych Sonych i Marvelach na przemian.

mumin_king napisał(a):Wszyscy wiemy, że Pheobe powinna wyjść za Davida.
kater napisał(a):Dla mnie z tym Deadpoolem i Reynoldsem sprawa jest o tyle dziwna, że oni się od tego filmu co wystąpił odcięli chyba kompletnie, bo im zagmatwał w uniwersum, a teraz jeb wracają z Reynoldsem.
Ze Spider-Manem to wog'le jest porąbana sprawa. Tyle informacji, że aż strach. Już było, że w Sinister Six (która niby ma się ukazać za rok) Spider-Man będzie bardziej dojrzały, miał go grać wówczas Ryan Gossling. Potem plota, że Marvel wykupuje Spidey'a od Sony. Potem znowu Sony mówi, że nie sprzeda nigdy i kolejna plotka, że będzie kolejny reebot. I takie ciąganie. Wczoraj np była taka informacja:
http://www.marvelcomics.pl/news/index/id/23248/Plotki-o-przyszlosci-Marvel-Cinematic-Universe
ale dziś zdementowana. Ja niemoge żyć w takiej niepewności!

kater napisał(a):mumin_king napisał(a):Wszyscy wiemy, że Pheobe powinna wyjść za Davida.
Też prawda, ale typ był spoko. Odcinek w którym pije z Rossem to jeden z moich ulubionych ever.
kater napisał(a):Mam to samo bo śledzę bardzo na bieżąco. I pomyśleć że te sto lat temu jak wyszedł pierwszy Spider jarałem się że za mojego życia wyjdzie prawdziwy film z Venomem. Ale szanse są coraz mniejsze. SM3 oczywiście nie uznaję ani za film ani z Venomem.

mumin_king napisał(a):Też prawda. W ogóle Ross + alkohol to genialne rozwiązanie -> https://www.youtube.com/watch?v=3BtFB5kAjCQ
no to obczaj jeszcze, że Sinister Six chyba raczej powstanie, wczoraj jakiś brazylijski oddział Sony puścił takie cuś:

OberstPrymas napisał(a):b) czy tylko mi wątek Rachel i Joeya wydaje się kompletnie od czapy?

6. QMICHAL - i jego multum postów w każdym temacie, że jest wyjazd i przypominam, że jest wyjazd i, że jednak nie ma wyjazdu

mumin_king napisał(a):10. RESZTA - bo was kocham

1. Mumin for Nothing / Katerhole (Expresso Bongo) - co ja poradzę, że mam 12 lat i mnie to tak niesamowicie bawi

kilka miesięcy temu napisał(a):1 MISIU WAS HERE - CIARY
2 DELETED (ŚMIECH PRZEZ ŁZY)
3 Let's Rock
4 Wam się już nie chce (<3)
5 16 było moje... (tak pięknie opisana sytuacja, tak pięknie)
6 Daję sobie do tego prawo (zupełnie o tym zapomniałem - o okładce, jak i o samym tekście - śmieję się do monitora od 10 minut)
7 Bebe się nie zna
8 Mumin For Nothing
9 Irminella Touch
10 Katerhole (Expresso Bongo)
Dwa odbyty zamiast uczu ()
Hard Daga's Night (KONTROWERSJA)
Pierwszy zarejestrowany śpiew Hogartha z 60 roku (I JESZCZE WIĘKSZA)
To miejsce jest jednak sedesie z bakelitu na maksa
Mały penis Boga
Powodzenia w życiu

- Co teraz zrobimy?
KUPIMY CI JAKIEŚ NOWE UBRANIE.
- To było nowe jeszcze dzisiaj... to znaczy wczoraj.
NAPRAWDĘ?
- Tato mówił, że ten sklep znany jest z taniej odzieży. - Mort biegł, żeby nie zostać w tyle.
UBÓSTWO JEST ZATEM JESZCZE BARDZIEJ PRZERAŻAJĄCE NIŻ SĄDZIŁEM.
Wykrywacze Gardło Sobie Podrzynam Dibblera - składały się głównie z kawałka drewna na metalowym pręcie. Kiedy drewno całkiem się spali, smok jest blisko. Jak wiele urządzeń Gardła, wykrywacz był całkowicie skuteczny na swój niezwykły sposób, a równocześnie absolutnie bezużyteczny.
– Ale przecież jesteśmy uniwersytetem! Musimy mieć bibliotekę! – oświadczył Ridcully. – To w dobrym tonie. Jakimi ludźmi byśmy byli, gdybyśmy nie chodzili do biblioteki?
– Studentami – odparł smętnie pierwszy prymus..
Bagaż można opisać jako skrzyżowanie walizki z maniakalnym mordercą.
Marchewa przyjął wieści spokojnie, głównie dlatego że prawie nic nie zrozumiał. Poza tym, o ile wiedział, dzieci znajduje się raczkujące przy szlaku, to normalna metoda przychodzenia na świat. Krasnoluda uznaje się za zbyt młodego, by mu tłumaczyć techniczne elementy całego procesu, dopóki nie osiągnie dojrzałości. Tzn. do około 55 roku życia.
PIP!
- Nie będziemy rzucac żadnych uroków. To prawie nigdy nie wychodzi, kiedy nie wiedzą, że je rzuciłaś.
Łatwo było mówić o czystej logice i o tym, jak cały Wszechświat podlega zasadom tej logiki oraz harmonii liczb. Fakty jednak były takie, że dysk - co każdy widział - płynął w przestrzeni na grzbiecie wielkiego żółwia, a bogowie mieli w zwyczaju odwiedzać domy ateistów i wybijać im szyby.
Uuk!
– Och, my, Igory, częfto trafiamy do pańftwa o badawczych umyfłach – odparł posępnie Igor. – Jeden z moich dżentelmenów czafem ftawał odwrócony plecami do jamy z kolcami.
Ależ chichotalifmy...
– I co się stało?
– Któregof dnia zapomniał i wpadł do niej. To dopiero było fmiechu, fir...

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość