1. Sweet Lady
2. The Hitman
3. Don't Try Suicide
4. Fight From The Inside
5. Dancer

whoatemydinner napisał(a):uwaga najbardziej nerdowski top jaki widział ten topic
top10 championów w League of Legends
01. Teemo (jak się nim gra)

manwerty napisał(a):whoatemydinner napisał(a):uwaga najbardziej nerdowski top jaki widział ten topic
Unskilled player noob pls report
Widzę że jeszcze nie ogarnąłeś że Teemo jest krótko mówiąc zrąbany. Ale kiedyś załapiesz.

whoatemydinner napisał(a):manwerty napisał(a):whoatemydinner napisał(a):uwaga najbardziej nerdowski top jaki widział ten topic
Unskilled player noob pls report
Widzę że jeszcze nie ogarnąłeś że Teemo jest krótko mówiąc zrąbany. Ale kiedyś załapiesz.
u can't handle dem shrooms, yo
a tak ogółem gra supportem >>> gra czymkolwiek innym

gdy uzależnił się on od kawy oraz gdy podczas nauki francuskiego zacięła mu się płyta i powtarzał wszędzie "Omelette du fromage"

Kalamburka napisał(a):9. Flintstonowie - czasami obejrzę. Lubię Freda i Barneya. Kiedyś byłam zaskoczona, że kreskówka dla dzieci potrafi poruszyć np. temat adopcji.

Mefju napisał(a):Kalamburka napisał(a):9. Flintstonowie - czasami obejrzę. Lubię Freda i Barneya. Kiedyś byłam zaskoczona, że kreskówka dla dzieci potrafi poruszyć np. temat adopcji.
Więc co powiesz na to?
http://www.youtube.com/watch?v=x9hQF9jZM8o xD

1. 'Ozymandias' (Breaking Bad) - rzadko filmy dobijają do takiego poziomu ARTYZMU.

kater napisał(a):ranking piw - aktualizacja, brany pod uwagę stosunek jakość/cena/dostępność
1. Staropramen (kerfur 3,15)
2. Namysłów (monopol za rogiem 2,85)
3. Starovar (monopol za rogiem 2,95)
4. Ciechan Wyborne (w sedesie z bakelitu dobry, ale jakoś nigdzie w okolicy nie ma, koło pracy kosztuje coś ~4)
5. Zlaty Bażant (kerfur grubo ponad 4, smutek)
6. Wojak (w końcu sprawdziłem i całkiem dobry jak na 2 z groszami, wydatek który się opłaca)
7. Perła Export (2-3, wszędzie jest)
8. Pilsner Urquell (tak nisko bo drogi w sedesie z bakelitu i na dłuższą metę niekoniecznie, ale do obiadu czy coś najlepiej goryczka mocno)
9. Perła Chmielowa (trochę taniej niż Export, trochę mniej smacznie też)
10. Argus Niepasteryzowany (lidl 2 z groszami, tanio bo lidl ale już spora tolerancja jednak wymagana)

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość