manwerty napisał(a):To jeszcze filmy do pary poprosimy.

Kacio94 napisał(a):Dwie spłukane dziewczyny też są fajne

mike napisał(a):Kacio94 napisał(a):Dwie spłukane dziewczyny też są fajne
Słodki Szatanie, jakże nienawidzę tego serialu. Większość czasu dość ordynarny humor + tak świetna główna fabuła, że równie dobrze mogłoby jej nie być.
Z kolei "Men at Work" daje radę, Danny Masterson to całkiem dobry aktor.
A skoro już o Mastersonie mowa - na nowo odkrywam That '70s Show, który (poza ostatnim sezonem) niezmiennie mnie bawi.

mumin_king napisał(a):natomiast strasznie uważam, że oglądanie takich seriali jak South Park i Futurama na Comedy Central to zabicie tych seriali.

South Park jako całkiem Ok. phi

mumin_king napisał(a):natomiast strasznie uważam, że oglądanie takich seriali jak South Park i Futurama na Comedy Central to zabicie tych seriali.

Kriejtiw napisał(a):Pamiętam, że kiedyś natrafiłem w telewizji na jakiś odcinek South Park, dubbingowany przez Jacka Kopczyńskiego. Było to dość żenujące, pozdrawiam.

Dundersztyc19 napisał(a):Zarówno Southpark, jak i Futuramę oglądałem z oryginalnym dubbingiem, więc mam porównanie.

OberstPrymas napisał(a):No to może klasyfikacja
Supcio rzeczy:
[...]
Pingwiny
Jak poznałem waszą matkę

manwerty napisał(a):A Downey Jr. jako Holmes to w ogóle śmiechu warte.
manwerty napisał(a):Zarąbista rzecz - fanem Conan Doyle'ów jestem i brak było jakiejś porządnej adaptacji czy jak to się mówi - ostatnia dobra była w latach czterdziestych z Basilem Rathbonem taka seria.

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość