NAR napisał(a):1 Tywin Lannister
2 Królowa jakaśtam Lannister
3 Śp. Jego Ekscelencja Joffrey Lannister
4 Tyrion (byłby wyżej, ale straszną ciotę z niego ostatnio zrobili)
5 Jamie (to samo)
6 Bronn
7 Littelfinger
8 Łysy kastrat
9 Pedofil z Aryą
10 Ten dziadek, który w ostatnim sezonie wszystkich Starków wycyckał. Byłby wyżej gdyby nie to, że pokazali go ze 3 razy w całym serialu.
może jeszcze ta babulinka z wnuczką, która wyszła za Joffreya robią nadzieje, ale też się za wiele nie spodziewam.
Reszta to gofry.

kater napisał(a):Natomiast akcja z tym ratowaniem Theona to jakaś żenada. Hop siup wchodzimy, hop siup przychodzi goły bękart i nas napierdala mimo, że jesteśmy w pełnym uzbrojeniu, hop siup spuszcza na nas psy (łał), hop siup spierdalamy. Już pomijam fakt, że wzięli Najszybszy Statek na wyspach a płynęli od zeszłego kwietnia bodajże.

kater napisał(a):Natomiast akcja z tym ratowaniem Theona to jakaś żenada. Hop siup wchodzimy, hop siup przychodzi goły bękart i nas napierdala mimo, że jesteśmy w pełnym uzbrojeniu, hop siup spuszcza na nas psy (łał), hop siup spierdalamy. Już pomijam fakt, że wzięli Najszybszy Statek na wyspach a płynęli od zeszłego kwietnia bodajże.

Atrus napisał(a):kater napisał(a):Natomiast akcja z tym ratowaniem Theona to jakaś żenada. Hop siup wchodzimy, hop siup przychodzi goły bękart i nas napierdala mimo, że jesteśmy w pełnym uzbrojeniu, hop siup spuszcza na nas psy (łał), hop siup spierdalamy. Już pomijam fakt, że wzięli Najszybszy Statek na wyspach a płynęli od zeszłego kwietnia bodajże.
O co chodzi z tym Theonem nagle, przecież to zawsze był gofer, więc po co marnują na niego tyle czasu ekranowego?

NAR napisał(a):No i Moriarty... nie jestem w stanie go zdzierżyć.

NAR napisał(a):Niemniej ogląda się to niezwykle przyjemnie, a półtorej godziny mija zadziwiająco szybko. Ktoś w tym temacie pisał, że zaczynają popadać w autoparodię i... mi to za bardzo nie przeszkadza. Zgaduję, że jeśli w nowym sezonie Pani Hudson okaże się być głównym przeciwnikiem naszych bohaterów oraz najtęższym umysłem świata przestępczego z jakim mieli do czynienia, to też mnie to już za bardzo nie zdziwi.

daga napisał(a):Pani Hudson nie zostanie ich wrogiem, bo jednak plus minus odcinki opierają się na opowiadaniach Doyla, czego znawcy tematu są świadomi.

mumin_king napisał(a):O karła się nie martwię, bo za dużo już wiem, ale smutny jego pysk na koniec był ujmujący..
kater napisał(a):Gra o tron się robi przewidywalna. I mówię tak nie tylko dlatego, że i tak mi zaspoilerowano wszystko setki razy.
kater napisał(a):I Arya przed zamkiem Arryn. Bardzo śmiałem z nią.

NAR napisał(a):mumin_king napisał(a):O karła się nie martwię, bo za dużo już wiem, ale smutny jego pysk na koniec był ujmujący..
Takie rzeczy to się małą czcionką pisze, KOLEGO.

daga napisał(a):ale 1 odcinek 2 sezonu mną wstrząsnął... co za potwór..... coś takiego zrobić najładniejszej aktorce serialu.....

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość