Mondira napisał(a):ja oglądam How I Meet Your Mother i jest to mój ulubiony serial. Ogladacie?

manwerty napisał(a):Bez lektora i bez napisów, jak każdy angielski serial.

Kriejtiw napisał(a):manwerty napisał(a):Bez lektora i bez napisów, jak każdy angielski serial.
Czyli bierz lektora, bo BB to amerykański tasiemiec.

manwerty napisał(a):Kriejtiw napisał(a):manwerty napisał(a):Bez lektora i bez napisów, jak każdy angielski serial.
Czyli bierz lektora, bo BB to amerykański tasiemiec.
Angielski, w sensie po angielsku koleś, czepiasz się.
MISTRZ CIĘTEJ RIPOSTY - KRIEJTIW

kater napisał(a):Nie wiem, nie oglądam tego GÓWNA, bo musiałem obejrzeć całe BB od początku (sedesie z bakelitu że już raz oglądałem ale się zniechęciłem). BOŻE ŚWIĘTY, dlaczego wszystkich seriali nie można robić tak, że po obejrzeniu nie masz uczucia jakby ktoś przez kilka lat obiecywał ci różne frykasy, a na koniec po prostu pierdnął ci w papę? Jezu jakie to było dobre, jakie niezjebane, jakie PRZEMYŚLANE i SUBTELNE, wszystkie szczegóły, wszystkie postaci, w ogóle wszystko z sensem. Znakomitość. I zagrane tak wiarygodnie (zwłaszcza dwaj główni bohaterowie). Długo by mówić, a spać mi się chce. .

kater napisał(a):Moja mama to ogląda.

Homelandem wszyscy się zachwycają, więc obejrzałam pierwszy sezon. Dobre, ale żeby najlepszy serial? Na pewno nie.

Lily of the valley napisał(a):Ostatni odcinek drugiego sezonu BB był efekciarski i kiczowaty, podobnie jak pilot. Mam nadzieję, że przejdzie im w trzecim, bo będzie żal.

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość