whoatemydinner napisał(a): a niepójście gdy ma się możliwość jest dla mnie frajerstwem totalnym.
mumin_king napisał(a):Dla mnie Korwin akurat gada o wiele bardziej sensowniej niż ktokolwiek inny z tego całego szamba, bo tak trzeba nazwać tych dżentelmenów.
A obrazki o Krulu Korwinie są słabe, ale nie wydaje mi się by robili to korwinisci, a jeśli już to naprawdę znikoma ilość.

nie dostrzegam tam jednego - załatwiania prywatnych interesów.
;dBelka miał pełne prawo działać niekonstytucyjnie żeby nie dopuścić PiS do władzy.

OberstPrymas napisał(a):Faceci gadają o sprawach państwowych.
OberstPrymas napisał(a):Poza tym to tak chyba się robi wielką politykę.

lookaug napisał(a):Trwająca właśnie konferencja premiera to najbardziej bezczelne publiczne wystąpienie polityka, jakie miałem okazje widzieć w swoim życiu.

KrzysiekP napisał(a):Platformersi nauczyli się w sposób mistrzowski nowo-mowy i tak manipulują pytaniami/odpowiedziami, że nie dziwi mnie fakt, że dalej są tak bardzo popierani. I oczywiście, dla nich ważniejsze jest to, że nagrano ich NIELEGALNIE i kto dokonał tych nagrań, bo w końcu te nagrania paraliżują działania Polski i obniżają jej pozycję...

KrzysiekP napisał(a):No i kolejny problem z tą aferą: fakt, że te nagrania ujawniane są tydzień po tygodniu. Społeczeństwo znudzi się tym wszystkim, media przestaną w końcu o tym gadać, bo ile można i jakoś to się rozejdzie po kościach.

Co do tej historii w Gorzowie, to najbardziej chyba znaczące w tej sprawie jest, że na dwa wystrzelone magazynki tylko jedna kula trafiła tego wariata w nogę.

To nie USA, że za zrobienie z napastnika sita funkcjonariusz dostanie medal, szacunek i własny program w kablówce.

DONALD TUSK PREZYDENTEM EUROPY! POLSKA BĘDZIE MIAŁA NOWEGO PREMIERA

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość