OberstPrymas napisał(a):Z całej sytuacji najbardziej mnie cieszy fakt, że Bieńkowska może zostać następcą Tuska. Ale to chyba by było za piękne.
A co w tym, niej, whatever jest pięknego? A zastanawiałem się, KTO kupuje ten tani, prymitywny PR.
OberstPrymas napisał(a):Z całej sytuacji najbardziej mnie cieszy fakt, że Bieńkowska może zostać następcą Tuska. Ale to chyba by było za piękne.

shamar napisał(a):Teraz nie musi już spełniać obietnic (jakby je wcześniej spełniał)
A co w tym, niej, whatever jest pięknego? A zastanawiałem się, KTO kupuje ten tani, prymitywny PR.

Kensington napisał(a):"Champion Europy Wschodniej"![]()
Nawet już po odejściu z rządu będzie gwiazdą naszych mediów, które nie dadzą zapomnieć o tej wybitnej postaci...

Rysiu napisał(a):
Nie wiem czy PR czy, ale dla mnie jest to jedyna osoba w PO, która nie budzi jednoznacznie negatywnych emocji. I jeżeli rząd ma przetrwać jeszcze rok z groszem - to tylko ją widzę z obecnej ekipy na tym stanowisku.
Rysiu napisał(a):Co do Tuska - cieszy mnie, że udało się wypędzić tego z najważniejszej posady w Polsce...
.

Mefju napisał(a):Kensington napisał(a):"Champion Europy Wschodniej"![]()
Nawet już po odejściu z rządu będzie gwiazdą naszych mediów, które nie dadzą zapomnieć o tej wybitnej postaci...
Czy słowo ,wybitnej, aby nie powinno zostać wzięte w cudzysłów?

Rysiu napisał(a):Co do Tuska - cieszy mnie, że udało się wypędzić tego z najważniejszej posady w Polsce...
.

Rysiu napisał(a):Wybory parlamentarne już za tydzień.
A mnie taka teraz refleksja napada. Kłócą się, walczą, media wciąż publikują sondaże i spekulują "kto wygra wybory parlamentarne?"... jakby to było ważne.

Mefju napisał(a):Rysiu napisał(a):Wybory parlamentarne już za tydzień.
A mnie taka teraz refleksja napada. Kłócą się, walczą, media wciąż publikują sondaże i spekulują "kto wygra wybory parlamentarne?"... jakby to było ważne.
A to nie za rok czasem?![]()

NAR napisał(a):Nie rozumiem jedynie skąd to nagłe poruszenie. Przecież przy wszystkich wyborach idą machlojki i oszustwa więc czemu niby akurat teraz ta cała manifestacja?

lookaug napisał(a):Lol, no nie wiem, może dlatego, że jest piątek, a wyników niedzielnych wyborów jak nie było, tak nie ma? Albo może dlatego, że z niektórych okręgów dochodzą wieści o nawet 40% nieważnych głosów?
...wymarzona dla PKW, bo zmienia dyskurs z ich nieudolności na "atak" na ich siedzibę.
mumin_king napisał(a):Ja tylko tak przelotem. NAR, gratuluję sympatii.

OberstPrymas napisał(a):Tłuszcza wdarła się do siedzimy PKW i okupuje budynek. W takich chwilach człowiek się zastanawia - tylko się śmiać czy już może szukać w szafie jakiejś pały i jechać do stolicy?

OberstPrymas napisał(a):Jednocześnie zaznaczam, że nie jestem członkiem bojówek PSLu/PO/whatever. Po prostu staram się brać to na logikę.

NAR napisał(a):a tak btw. jeden znajomy kandydował i podobno nie było go na części kart do głosowania ;dd, z kolei inny mówił mi (tylko nie wiem czy to w jego lokalu czy innym), że zabrakło kart PISu.

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość