kater napisał(a):Co wszyscy z tym Palikotem? Wiem, że konkurencja marna, ale przeciez on w każdej wypowiedzi spłyń z lodami coś o prymasie jak potłuczony. Z niego taki sam Janusz polityki jak z Korwena, jak zacznie jeden temat bez sensu to nie umie przestać.

Atrus napisał(a):kater napisał(a):Co wszyscy z tym Palikotem? Wiem, że konkurencja marna, ale przeciez on w każdej wypowiedzi spłyń z lodami coś o prymasie jak potłuczony. Z niego taki sam Janusz polityki jak z Korwena, jak zacznie jeden temat bez sensu to nie umie przestać.
+1
hurr durr
konserwatys źle
jak nie ja to epoka kamienia łupanego
poza tym uważam że konkordat powinien być zniesiony
Przecież tego się nie dało słuchać

Xavi napisał(a):Oglądacie jakieś niepotrzebne nikomu bzdety jak mecz Realu z Juventusem leciał. Tam chociaż ktoś walczył o zwycięstwo.

daga napisał(a):Ogólnie brakło mi w tej debacie debaty.... większej reakcji na słowa innych, nieliczni próbowali chyba głównie Korwin czy Kukiz.

daga napisał(a):Braun człowiek jawnie o poglądach faszystowskich

mike napisał(a):Przecież jest potomkiem EWY!

daga napisał(a):Niestety nie tej Ewy... bo ten pan mocno nie kocha Żydów, ostatnio szukał ich w Gwiezdnych wojnach i miał procesy w swoim czasie.

Oberst napisał(a):Przynajmniej w wyborach prezydenckich na pewno nie wygra Rory.

daga napisał(a):Moje myśli skróciły, bo wiem że sam antysemityzm to nie faszyzm, bo by połowę Polaków trzeba było tak określić![]()
A nawet sam na siebie donosił do prokuratury, że jest faszystą... Niestety wiem z własnej autopsji z bardzo bliskich kontaktów z twardym elektoratem prawicowym jak mocno pewne postawy tam są zakorzenione i w jaki sposób to oznajmiają światu...

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość