OberstPrymas napisał(a):A, i jeszcze taki mały test preferencji wyborczych Klik.
gazeta napisał(a):Bronisław Komorowski
Nie widzisz potrzeby większych zmian w kraju. Uważasz, że generalnie wszystko idzie w dobrym kierunku.

OberstPrymas napisał(a):A, i jeszcze wspomnę, że gdybym miał głosować tylko na podstawie pierwszego wrażenia, to głosowałbym na Jarubasa.

Twoje poglądy są zbieżne zarówno z Magdaleną Ogórek jak i Januszem Palikotem. Jesteś przedstawicielem liberalnej klasy średniej.

lookaug napisał(a):OberstPrymas napisał(a):A, i jeszcze wspomnę, że gdybym miał głosować tylko na podstawie pierwszego wrażenia, to głosowałbym na Jarubasa.
Jak na podstawie pierwszego wrażenia to tylko Magdalena Ogórek hehe

Wśród kandydatów nie ma takiej osoby, na którą mógłbyś głosować.

Nar napisał(a): Obecnie nie zaobserwowałem aż takiego skurwienia więc pewnie zostanę w domu, ale rybo dwudyszna wie.

NAR napisał(a):Nar napisał(a): Obecnie nie zaobserwowałem aż takiego skurwienia więc pewnie zostanę w domu, ale rybo dwudyszna wie.
miło że TVN czyta moje posty:
https://www.youtube.com/watch?v=or5VKFl-NYQ

To całe strzelanie do górników to classic Korwin, ale jak spóźniony, sapiący Knapik w biegu podbił do Wiplera z pianą na ustach i "A PAN DO KOGO BY STRZELAŁ? DO KOGO BY PAN STRZELAŁ?", to się uśmiechnąłem nawet. Tak na smutno.

lookaug napisał(a):To i tak sporo, mi Komorowski 13% xD Żenada totalna, że sztabowi nie chciało się nawet wysłać odpowiedzi na głupie 20 zamkniętych pytań. A mówią, że pycha kroczy przed upadkiem...

Atrus napisał(a):lookaug napisał(a):To i tak sporo, mi Komorowski 13% xD Żenada totalna, że sztabowi nie chciało się nawet wysłać odpowiedzi na głupie 20 zamkniętych pytań. A mówią, że pycha kroczy przed upadkiem...
Gorzej - na niektóre odpowiedział. W tym na kluczowe dla sprawy polskiej pytania o małżeństwa jednopłciowe i in vitro xD Można nie mieć zdania na temat Ukrainy czy wojsk NATO, ale pokazać obywatelom skąd się biorą dzieci - o, to zadanie godne prezydenta. Kosmos.

Atrus napisał(a):Gorzej - na niektóre odpowiedział. W tym na kluczowe dla sprawy polskiej pytania o małżeństwa jednopłciowe i in vitro xD Można nie mieć zdania na temat Ukrainy czy wojsk NATO, ale pokazać obywatelom skąd się biorą dzieci - o, to zadanie godne prezydenta. Kosmos.

NAR napisał(a):mocno zasmucająca wysoka pozycja dziada z demokracji bezpośredniej

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość