- C'lebrity - 7'' Picture Disc UK, MCD EU, Promo CD UK - The Cosmos Rocks - Special Edition CD & DVD UK - Call Me - Acetate CD UK - We Believe - Acetate CD - The Cosmos Rocks Tour 2008 - CDR UK
Co do 'We Believe ' to z ręką na sercu ja już później nigdy nie widziałem go w żadnej okładce, nawet zwykłej białej. Samą płytę tylko. Kupiłem to ok. 2009/10 na holenderskim eBay'u. Płyta odpowiada 1:1 dokładnie tej której foto już kiedyś ktoś na forum wstawiał, też właśnie bez żadnej okładki. Nie wiem czy jest to wyd. holenderskie, brytyjskie czy jakie? Nie ma tam żadnych informacji dotyczących kraju pochodzenia. Płyta jest taka sama jak te co się pojawiają z tym stickerem EMI Switzerland. Gość pisał na aukcji że szło to do holenderskich rozgłośni radiowych. Sprzedawał to w pudełku tzw. slim. Ja sobie to przełożyłem do plastikowej koperty.
Fun on Earth Lp Niestety widzę, że dość niechlujnie wyprodukowany winyl - widać to zwłaszcza przy dziurce. Nie ma żadnej wkładki - a bywały choćby za czasów 12" singli do Happiness. To nie problem wytłoczyć, ale warto aby była staranność w tym, bo ludzie kupują to dla kolekcji, dźwięku.