Także Rob - nie pozostaje mi nic innego jak tylko powiedzieć Ci - niczym nasz "szanowny" premier Tusk - innym razem.

Mefju napisał(a):Także Rob - nie pozostaje mi nic innego jak tylko powiedzieć Ci - niczym nasz "szanowny" premier Tusk - innym razem.

zgredzik napisał(a):a ja apeluję by powtórzyć survivor Hot Space, lub by manwerty wypowiedział się na temat głosu AABBAAY

zgredzik napisał(a):w takim razie poproszę 25 mln rubli od Bolszewikow za szkody wyrzadzane RP od III zaboru do 1918 roku :p

Mefju napisał(a):
Teraz każdy kto się odważy nieprawnie zrobić podsumowanie ma być przez Obersta zgłoszony do banicji w trybie natychmiastowym!

Mefju napisał(a):Wpadłem na takiego pomysła, chociaż nie wiem czy to przejdzie:
Czy z racji regularnego wywalania na początku każdej płyty tych samych kawałków w pierwszej kolejności takich jak "God Save The Queen" czy "We Will Rock You" oraz uzasadnieniom, że to tylko formalność i że nie powinny w ogóle być survivowane jesteście za tym aby przy kolejnych płytach nie brać ich w ogóle pod uwagę, co by czasu nie tracić?

zgredzik napisał(a):survivor to survivor - decydują głosujący, a nie prowadzący

Mefju napisał(a):zgredzik napisał(a):survivor to survivor - decydują głosujący, a nie prowadzący
To teraz odpowiedz sobie na pytanie dlaczego Was o to w ogóle pytam i chcę to z Wami skonsultować.
Bo mogłem se Was olać i od razu wywalić wiadome utwory w kalafonio bez Waszej wiedzy.

zgredzik napisał(a):Mefju napisał(a):zgredzik napisał(a):survivor to survivor - decydują głosujący, a nie prowadzący
To teraz odpowiedz sobie na pytanie dlaczego Was o to w ogóle pytam i chcę to z Wami skonsultować.
Bo mogłem se Was olać i od razu wywalić wiadome utwory w kalafonio bez Waszej wiedzy.
chodzi mi o samą inicjatywę, która jest bezsensowna

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość