Mefju napisał(a):Tak sobie pomyślałem, że skoro survivujemy okładki Queen, to może by przesurvivować jeszcze w przyszłości okładki innych zespół cieszących się na forum największą popularnością? No wiecie, Flojdów, Doorsów, Beatlesów...

Tak sobie pomyślałem, że skoro survivujemy okładki Queen, to może by przesurvivować jeszcze w przyszłości okładki innych zespół cieszących się na forum największą popularnością? No wiecie, Flojdów, Doorsów, Beatlesów...

Mefju napisał(a):Tak sobie pomyślałem, że skoro survivujemy okładki Queen, to może by przesurvivować jeszcze w przyszłości okładki innych zespół cieszących się na forum największą popularnością? No wiecie, Flojdów, Doorsów, Beatlesów...

Xavi napisał(a):Tak sobie pomyślałem, że skoro survivujemy okładki Queen, to może by przesurvivować jeszcze w przyszłości okładki innych zespół cieszących się na forum największą popularnością? No wiecie, Flojdów, Doorsów, Beatlesów...
Dokładnie, dla przeciwwagi jakieś zespoły, które mają jakieś dobre okładki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość