Maciej napisał(a):Nie wiem czy jest sens dalej robić survivory w ogóle, skoro najpopularniejszą płytę Iron Maiden na forum rzekomo rockowym znają 3 osoby..

Mefju napisał(a):Weź utwórz ankietę w pierwszym poście(to Twój temat) to się wtedy przekonamy.

Mefju napisał(a):Nie dość, że homoseksualista to jeszcze leń...
To ja proponuję zrobić tak: wziąść wszystkie płyty z podiów Najlepszych Płyt. Co Wy na to?

Rob napisał(a):Nie chciało mi się.

whoatemydinner napisał(a):Rob napisał(a):Nie chciało mi się.
Dziękuję bardzo za utwierdzenie mnie w przekonaniu, które ostatnimi czasy narastało we mnie, że "nie chce ci się" nic ciekawego pisać ani wnosić do dyskusji na forum.

Mefju napisał(a):Rob
i co z tego, że Ci się te płyty nie podobają?

Mefju napisał(a):To, że to nie ty będziesz nam tu dyktował warunki.

Ciekawe, że te moje rzekome manipulacje przeszkadzają tylko tym, którzy chcą wywalić stojącą pałę... bo pewnie gdybym się tak angażował w obronę STL to pewnie byłoby Wam to na rękę i pewnie byście mnie nosili na rękach.

Mefju napisał(a):A teraz tak zupełnie z innej beczki: dlaczego słowo 'homoseksualista' jest ocenzurowane? A jak napiszę kiedyś, że jechałem rowerem i mi się homoseksualista popsuł to jak to będzie wyglądać?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość