david82 napisał(a):A ja jestem za tym,
żeby jesli bedzie nawet 10 pretendentów do wywalenia bo kazdy dostal po 1
glosie, to zeby wywalić na zbity pysk. Po co ma sie to wszystko ciągnąć
jak guma z majtek Roya Thomasa Piekarza.

OberstPrymas napisał(a):Jak ja będę prowadził swój to dopiero będzie wesoło

david82 napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Jak ja będę prowadził swój to dopiero będzie wesoło
Moge wziac ewentualnie udział w survivorze części ciała Kasi, bo jesli chodzi o twórczość to ciężko znaleźć róznice pomiędzy poszczegolnymi piosenkami.

Mefju napisał(a): Podobnie strasznie dużo wyrazów Fred zjada(co on kurna taki głodny wtedy był?) w KYA, ale tam mnie rozpierdala to genialne tempo, które sprawia, że nie myślę o niczym innym i normalnie o tych lukach słownych zapominam.

AABBAAA napisał(a):ZNOWU Killer Queen i Death On Two LegsMefju napisał(a): Podobnie strasznie dużo wyrazów Fred zjada(co on kurna taki głodny wtedy był?) w KYA, ale tam mnie rozpierdala to genialne tempo, które sprawia, że nie myślę o niczym innym i normalnie o tych lukach słownych zapominam.
[WISE MODE=ON]
Zauważyłem, że tak jest, bo w studyjnej wersji wersy się troszkę na siebie nakładają, tj. nie zdąży się skończyć jeden i już zaczyna się drugi. Więc może dlatego Fred ucinał te słowa. Po prostu chciał się zmieścić w piosence, mógł uciąć początek albo koniec.
[/WISE MODE=OFF]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość