Witam wszystkich obecnych i zapraszam na survivor jedynej płyty pre-queenowego zespołu Smile. Podsumowania standardowo w godiznach 20-23.
Aktualna lista: 1. Earth 2. Step On Me 3. Doin' Alright 4. April Lady 5. Blag 6. Polar Bear 7. The Man From Manhattan (Original) 8. The Man From Manhattan (Back Again)
Tu miał być obrazek ale się usunął z serwera. last.fm
bez sensu. to-to w ogóle jest gdziekolwiek w dobrej jakości i legalnie? z tego co pamiętam było tylko japońskie LP i Mini-Vinyl. wydany tylko w Japonii zresztą.
Było bodajże na CD. Ale widzę, że za bardzo nie ma sensu robić tej płyty jak tylko ja i Rob będziemy głosować . Poczekam do wieczora, może się ktoś obudzi, a jak nie to zaczniemy Bad Guya. Co wy na to?
W ogóle fajnie by było, jakby przy wydawaniu reedycji ktoś wpadł na pomysł, że można na bonusową płytkę debiutu wrzucić ten twór. To byłoby nawet logiczne przecież.
Głos na Polar Bear, bo smutas niesamowity i ciągnie się jak sraka z moczem. Refren taki, że aż brzucha razem z culus boli Nie znoszę tej piosenk, więc raus
ABBA jak chcesz zrezygnować, z tej pięknej płyty, to niezapomnij, że jeszcze Beeb pozostał przed solo Freddiego.
Jezu jaki fail z tą płytą... zróbcie no Wy jaką ankietę z propozycjami, żeby się w ogóle chociaż zorientować co jest warte jeszcze zachodu na tym forum, albo ta zabawa zmieni się w chędożenie trupa!
Guess who! Guess who wrote it about queenvision yet in November 2013: "A mnie nigdy nie ciągnęło żeby się tym choć trochę zainteresować."
3 osoby? Sami sobie możecie odpowiedzieć, czy to ma sens. Odpowiedź brzmi: nie. Tak więc dzięki Robowi, który mi przypomniał o Bibie zaczynamy Bibę, a nie Bad Guya. Enjoy! Mam nadzieję, że chociaż te 5 osób się zbierze. No, to dziękuję nielicznym osobom za branie udziału w tej farsie, jaką był ten survivor i już za chwilę zapraszam na survivor Biby!
Aktualna lista: 1. My Fairy King 2. Keep Yourself Alive 3. Doing All Right 4. Liar 5. Ogre Battle 6. Great King Rat 7. Modern Times Rock'n'Roll 8. Son And Daughter
AABBAAA napisał(a):Nie pierdziel pan tylko głos oddawaj
Jakbym ja miał tak czas jak Wy żeby przesłuchiwać wielokrotnie tyle bzdetów i jeszcze porównywać je do siebie to może bym i zagłosował, no ale go nie mam. Poza tym odebrałbym sobie tym tylko przyjemność z przyglądania się jak to Wy chędożycie trupa i śmiania się jak to Wy jeszcze wierzycie naiwnie, że jeszcze jest w tym jakiś sens. Oddając głos tylko przyłożyłbym rękę do jego(trupa) ewentualnej reanimacji i odrodzenia feniksa z popiołów i popsułbym sobie całą zabawę, którą wolę popsuć Wam. Trolololo!
Ostatnio edytowano 6 maja 2014, o 22:20 przez Mefju, łącznie edytowano 1 raz
Guess who! Guess who wrote it about queenvision yet in November 2013: "A mnie nigdy nie ciągnęło żeby się tym choć trochę zainteresować."