zgredzik napisał(a):OberstPrymas napisał(a):AKOM - straszny kicz. Ok, może się podobać, ale te gwiazdki kojarzą mi się z jakąś składanką z targowiska.
pan raczy żartować. a Queen jeszcze tu jest..

OberstPrymas napisał(a):zgredzik napisał(a):OberstPrymas napisał(a):AKOM - straszny kicz. Ok, może się podobać, ale te gwiazdki kojarzą mi się z jakąś składanką z targowiska.
Niby w czym AKOM jest lepsze od QI?

AABBAAA napisał(a):Jazz
Na pozostałych okładkach jest coś bardziej kreatywnego, tutaj są tylko kółka, które, swoją drogą, nijak nawiązują do zawartości albumu. No i za każdym razem jak na nią patrzę to dostaję oczopląsu.

Dundersztyc19 napisał(a):AABBAAA napisał(a):Jazz
Na pozostałych okładkach jest coś bardziej kreatywnego, tutaj są tylko kółka, które, swoją drogą, nijak nawiązują do zawartości albumu. No i za każdym razem jak na nią patrzę to dostaję oczopląsu.
Te kółka właśnie są świetne. Gdy się w nie wpatruje, to faktycznie jest efekt wizualny, obracają się, hipnotyzują. Wyglądają trochę, jak wirująca płyta winylowa. W wersji CD chyba też to powinno działać. Mówię poważnie.

OberstPrymas napisał(a):zgredzik napisał(a):OberstPrymas napisał(a):AKOM - straszny kicz. Ok, może się podobać, ale te gwiazdki kojarzą mi się z jakąś składanką z targowiska.
Niby w czym AKOM jest lepsze od QI?

david82 napisał(a):Sprawnie wykorzystałem lukę w przepisach

Rysiu napisał(a):Ale ADATR też winno polecieć dość szybko - za brak oryginalności i na siłę (poprzez tytuł i okładkę) tworzone złudzenie kontynuacji Opery.

Mefju napisał(a):Rysiu napisał(a):Ale ADATR też winno polecieć dość szybko - za brak oryginalności i na siłę (poprzez tytuł i okładkę) tworzone złudzenie kontynuacji Opery.
Już bardziej oryginalnym pomysłem na bliźniaczość tych płyt byłoby po prostu zrobienie negatywu ANATO.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość