)
)

daga napisał(a):Fakt zdjęcia Macka i nie tylko wyłapałam jakieś nie publikowane. Bo video to nic nowego.

daga napisał(a):W niedziele stars.tv od 17 do 23 wieczór z Freddiem. nc+ kanał nr. 226!

shamar napisał(a):daga napisał(a):W niedziele stars.tv od 17 do 23 wieczór z Freddiem. nc+ kanał nr. 226!
Z Freddiem czy z Queen?
Będzie coś ciekawego do nagrania i spiracenia? Mam czyścić pendrivea?

Kacio94 napisał(a):niesamowite, pokazali w Teleexpssie info o Freddiem, dali kawałek Bohemian Rhapsody z Montrealu i Who Wants To Live Forever

Kalamburka napisał(a):Kacio94 napisał(a):niesamowite, pokazali w Teleexpssie info o Freddiem, dali kawałek Bohemian Rhapsody z Montrealu i Who Wants To Live Forever
Wow, 2 lata temu tak było, rok temu pewnie też tak było, więc i w tym roku musiało być...

Kacio94 napisał(a):Kalamburka napisał(a):Kacio94 napisał(a):niesamowite, pokazali w Teleexpssie info o Freddiem, dali kawałek Bohemian Rhapsody z Montrealu i Who Wants To Live Forever
Wow, 2 lata temu tak było, rok temu pewnie też tak było, więc i w tym roku musiało być...
wow, ale jesteś pretensjonalna i ironiczna, wow...![]()
Daję info, bo oglądałem i jeszcze pretensje...

Powrót do You Take My Breath Away
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość