Ale mu pasujęKacio94 napisał(a):ma szopę na głowie.

Iskierka napisał(a):Ale mu pasujęKacio94 napisał(a):ma szopę na głowie.

KamilMercury napisał(a):Iskierka napisał(a):Ale mu pasujęKacio94 napisał(a):ma szopę na głowie.
W innych włosach go sobie nie wyobrażam

Iskierka napisał(a):Roger Tayrol.

Kacio94 napisał(a):Iskierka napisał(a):Roger Tayrol.

Kacio94 napisał(a):Takie cóś znalazłem
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3298_n.jpg
Nie orientuję się w ich życiu prywatnym, bo jakoś nie obchodzi mnie ono, nie wiem czy to news, czy coś starego z "szuflady", że tak to nazwę![]()
Btw, nie błyszczy urodą ta jego córka.

czy ja wiem, czy byłby? balladki swoje owszem, bo to są Mayowe balladki, ale coś ostrzejszego? Dużo ostrzejszego? To już nawet nie to, że nie dałby rady wokalnie, to się teraz da podrasować, ale to do niego nijak nie pasuje, no, w każdym razie mnie nie pasuje.Po 1991 byłby z niego idealny wokalista Queen, gdyby tylko chciał. A że nie chciał...
Dajcie spokój, młoda dziewczyna za mąż wychodzi, tatuś dumny i szczęśliwy, czy to ważne, że nie błyszczy?Btw, nie błyszczy urodą ta jego córka.

Delilah:) napisał(a): Dajcie spokój, młoda dziewczyna za mąż wychodzi, tatuś dumny i szczęśliwy, czy to ważne, że nie błyszczy?

Iskierka napisał(a):Bardzo ładna z niej dziewczyna a Anita to baba jaga

Wielki wielbiciel AnitkiKacio94 napisał(a):Iskierka napisał(a):Bardzo ładna z niej dziewczyna a Anita to baba jaga
ohohohohoh uhahaha haha...

zgredzik napisał(a):Briana w ciągu ostatnich lat czas posunął bardzo mocno, lecz o wiele lepiej mu w siwych włosach. w ciemnych po prostu widać, że grzywa się przerzedziła i prześwituje mu 'łysa głowa'. mimo tego wciąż czekam na jakiś solowy album, na cokolwiek. nie patrząc na to co robi teraz ze spuścizną po Queen jest to mój ulubiony członek Queen, zaraz obok Johna <sorry Rog>.
iskierka napisał(a):Wole To much love will kill you w wykonaniu Briana niż Freddiego

Powrót do You Take My Breath Away
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość