daga, oglądasz Monka na TVN7 czy gdzieś w necie?

david82 napisał(a):Radio GAGA to esencja QUEEEN!!

david82 napisał(a): kto mówi, że Brian śpiewa TMLWKY lepiej od Freddiego, chyba słoń nadepnął na ucho....

zgredzik napisał(a):david82 napisał(a): kto mówi, że Brian śpiewa TMLWKY lepiej od Freddiego, chyba słoń nadepnął na ucho....
wokalnie może gorzej, ale za to ładunek emocjonalny jest o wiele większy. Freddie śpiewa to jak najzwyklejszą balladę, a Brian naprawdę stoi "na rozstaju dróg".

Mógł być też nokautujący Roba shamar, ale byłoby głupio, gdyby tytuł ten zdobył gość, który wrócił tu dopiero miesiąc temu.

20%top10 najlepszych for internetowych
1. stare forum queen

Najlepszy gust muzyczny na Forum 2013
Zgredzik 19%

daga napisał(a):8. Najbardziej Hot Złota Myśl/Słowo/Podpis 2013 na Forum
"Lepiej pić piwo niż nie" - Paulo Coelho 27%

i nikt nie wie kto to jest 

whoatemydinner napisał(a):1. Wydarzenie Forumowe Roku 2013
Odejście Fenderka - najbardziej wstrząsająca wiadomość w historii internetów.
2. Najlepsza Gra Forumowa 2013
Survivory - ciekawe, że aż tak w tym roku powróciły do łask. Ale mi tam nie przeszkadza, da się ponabijać postów, hehe.
3. Mistrz Ciętej Riposty 2013
kriejtiw - katery gdzieś sobie posły, więc jest posucha. Ale kriejtiw ze swoim cynicznym podejściem do rzeczy w internetach (którego nie boi się pokazywać) rox.
4. Najbardziej charakterystyczny użytkownik 2013
Obecnie Rob, choć sam nie wiem, czy to dobrze świadczy o tym miejscu.
5. Debiutant/ka 2013 (1typ)
Iskierka - sam fakt, że nie wiadomo do dziś, czy to spamerka, czy nie, to jest marka sama w sobie.
6. Pierwszy Avatar Forum 2013
Absolutnie nic ciekawego na tym forum się nie dzieje w tej kategorii. Od biedy moooooże Atrus, bo przypominają mi się stare dobre czasy z wielkimi orgiami.
7. Najgorszy i Najlepszy gust muzyczny na Forum 2013 (2typy)
najgorszy: zgredzik - zobaczmy... lubi nawet najbardziej kwadratowe ejtisy, nie lubi głosu Maggie Reilly... tak, to jest optymalny wybór.
najlepszy: Xavi - braciaki to marka sama w sobie, ale gust Xaviego jest chyba bliższy mojemu z ich dwójki. Generalnie każda rekomendacja to jest mus, by przesłuchać, ich otwartość na różne gatunki muzyki jest czymś, co trza pochwalić, więc chwalę <chwali>.
8. Najbardziej Hot Złota Myśl/Słowo/Podpis 2013 na Forum (1typ)
Radio Gaga - utwór, który stał się uosobieniem ejtisów oraz tegorocznym memem.
9. Człowiek Roku 2013
ludzie-co-zrobili-nowe-forum - bo już abstrahując od tego, czy zmiana była na lepsze, czy nie, to się daga, Rory, MarcinN i pozostali naprawcowali.
10. Czarna Owca Forum 2013
Rob
whoatemydinner napisał(a):01. Wydarzenie Forumowe Roku 2013: Odejście Fenderka - "nevermind we'll find someone like you! We wish nothing but the best on you too..." (*)
02. Najlepsza Gra Forumowa 2013: QueenWizja - hehehelmans
03. Mistrz Ciętej Riposty 2013: nominacja Iskierki to 10/10, ale mój głos idzie na Shamara, bo przerwa od forum zrobiła mu bardzo dobrze i teraz jest nie dość, że trafiający w sedno, to jeszcze mniej chamski :*
04. Najbardziej charakterystyczny użytkownik 2013: Corey/Rob - no charakterystyczności oraz osobliwości Robowi trudno odmówić.
05. Debiutant/ka 2013: Iskierka - this one goes up to 11
06. Pierwszy Avatar Forum 2013: Kater - bo najpierw była jedyna rzecz z Hobbita, którą pamiętam (poza Freemanem i tym śmiesznym dwarfem), a teraz jest coś, co jest przeuroczo absurdalne.
07a. Najlepszy gust muzyczny na Forum 2013: Xavi - "Generalnie każda rekomendacja to jest mus, by przesłuchać, ich otwartość na różne gatunki muzyki jest czymś, co trza pochwalić, więc chwalę <chwali>." Nom. Plus inteligentne dyskusje nt. DOBREJ muzyki z piwem na plaży przy torpedowni to hajlajt-gigant wakacji.
07b. Najgorszy gust muzyczny na Forum 2013: Zgredzik - dzień, w którym usłyszałem, że każdy ejtis to dobry ejtis był dniem, w którym umarła część mnie.
08. Najbardziej Hot Złota Myśl/Słowo/Podpis 2013 na Forum: xxx - ja xxx ale xxx nominacja
09. Człowiek Roku 2013: ludzie-co-zrobili-nowe-forum - zbiorczy tytuł dla największych tegorocznych pracusiów... że też im się chciało.
10. Czarna Owca Forum 2013: Rob/Corey - dobra; poprzednio nie argumentowałem, teraz już napiszę; przepraszam, ale posiadanie opinii to jedno - ja się mogę z tą opinią zgadzać lub nie zgadzać, ale to jest nieważne. Jednak kiedy chcę przeciwstawić swoją opinię innej opinii i od razu się spotykam z argumentacją typu "bo tak", to... nie wyrabiam. A odnoszę wrażenie, że dyskusja z Robem w ponad 75% procentach tak wygląda. Sorry, czasem mam ochotę na dobrą, podpartą rzeczowymi argumentami czy wyartykułowaną mądrze opinią, natomiast Rob w większości rzuca jakimiś aksjomatami, przez co... no dyskusji nie ma. Sorry Batory.

1. Wydarzenie Forumowe Roku - uśmiercenie queenwizji - miało być przeniesienie się na nowe forum, no ale co mi szkodzi pohipsterzyć se trochę?
2. Najlepsza Gra Forumowa - ciężko wybrać, bo w zabawach ostatnio było drętwo, ale niech będzie Fantasy Liga - wprawdzie nie grałem*, ale cicho! Niech się Oberst cieszy!
3. Mistrz Ciętej Riposty - Kriejtiw - za odpowiedź na mój postulat o opcję ignorowania sucharów
4. Najbardziej Charakterystyczny Użytkownik - Kriejtiw - no bo jak można nie znać "The Dark Side Of The Moon" ja się pytam? P.S. Ta kategoria powinna zwać się właśnie 'hipster roku'!
5. Debiutant - Keeganab - no co?
6. Pierwszy Avatar Forum - Keeganab - żeby było śmiesznie inaczej
7a. Najgorszy Gust Muzyczny - kręgi atrusowe - no bo co to k*rwa ma być???
7b. Najlepszy Gust Muzyczny - Gnietek - z przyzwyczajenia na niego co rok głosuję, więc niech już tak zostanie
8. Złota Myśl - rybo dwudyszna nie mam... może w drugiej rundzie zagłosuję
9. Człowiek Roku - Rob - a niech ma, bo wszędzie go pełno
10. Czarna Owca - Keenagab - choć to z drugiej strony śmiechowy troll był
1. Wydarzenie roku - uśmiercenie queenwizji
2. Najlepsza gra forumowa - Fantasy Liga - żeby Oberst miał radochę! Dla niego zagłosowałbym nawet na Kasię, ale ona nie jest nominowana w tej kategorii
3. Mistrz ciętej riposty - Kriejtiw - mistrz w odpowiadaniu sucharem na suchar, a wiadomo, że to suche żarty są najlepsiejsze! I ten komentarz to też suchar który oczekuje na jego suchą ripostę.
4. Najbardziej charakterystyczny użytkownik forum a.k.a. hipster roku - Kriejtiw - no chyba że znajdzie się ktoś kto nie zna jeszcze więcej klasyków niż ciemna strona księżyca
5. Debiutant - Keeganab - bo właśnie się dowiedziałem, że założył kiedyś forum o genitaliach i włosach łonowych członków Queen i się jeszcze tym na starym forum pochwalił
6. Avatar forum - mike - no pacz, zupełnie o nim zapomniałem, a przecież ta jego twarzo-łapa miażdży!
7a. Najlepszy gust - Gnietek - bo chyba nikt inny prócz niego(i mnie oczywiście) nie interesuje się tu Animalsami. Już nawet hejtowanie Doorsów jestem w stanie mu wybaczyć.
7b. Najgorszy gust - jeśli nie zostaną zatwierdzone kręgi atrusowe to niech będzie Atrus jako ich czołowy reprezentant, choć mój głos odnosi się do nich wszystkich - już patrząc na ich dziwne egzotyczne listy w Najlepszych Płytach czy wrzuty do Queenwizji zastanawiam się skąd oni się wzięli na forum poświęconym zespołowi Queen i dlaczego akurat tu się chcieli ze swoim gustem tak uzewnętrzniać?
8. Złota myśl - moja własna, no bo lepiej na nią głosować niż nie
9. Człowiek roku - ludzie-co-zrobili-nowe-forum - gdyby nie oni to nie mielibyśmy szałtboksa i innych bajerów
10. Czarna owca - Keeganab - bo nie interesowało go ani Queen ani samo forum tylko rozmiar członka Roba
11. Nagroda im. Fenderka - Obiad - bo tylko on się odważył na dalsze prowadzenie Queenwizji, a na próżno nam dziś szukać takich śmiałków

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość