Kriejtiw napisał(a):9. Zagraj to jeszcze raz, Sam
Niezbyt mi się spodobał, taka trochę wprawka przed lepszymi filmami, polana trochę Casablanką. Szału ni ma.

NAR napisał(a):W przeciwieństwie do "Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o seksie...", który to jest zdecydowanie najbardziej przereklamowanym jego filmem.

NAR napisał(a):Pisałem o najbardziej przereklamowanym, a nie jednym z najsłabszych![]()

Gnietek napisał(a):Serio tak uważasz??? Znaczy OK, nie ma w tym żadnej głębi ani morału, ale takie stężenie absurdu to występowało chyba tylko u Monty Pythona.

Mefju napisał(a):Gnietek, Ty się nie krępuj tylko wal śmiało nawet takie filmy których nie widziałeś w całości!

1. Sanatorium Pod Klepsydrą - 24 pkt.

Mefju napisał(a):4. Potop - Gnietek prawi, że to polski western? U nas to się powinno mówić 'eastern' jak już.
5. Janosik - Bo ma klimat i rewelacyjne zdjęcia! No i genialnego Perepeczkę, którego zacząłem darzyć większą sympatią jak się dowiedziałem, że jest (był) absolwentem mojej szkoły. I w ogóle to nie mogłem uwierzyć, że spotkałem ludzi, dla których był on tylko komendantem z 13. Posterunku. Takim to tylko chce się dać spłyń z lodami za ignorancję...

Gnietek napisał(a):1. w liceum na polskim mieliśmy temat: ""Potop" - powieść historyczna, baśń, epopeja czy western?". Nauczycielki akurat od tego przedmiotu poprawiać nie będę.

Gnietek napisał(a):2. Dundersztyc twierdzi niewzruszenie, że Polska to Zachód, a nie Wschód.![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość