Michalzbiku95 napisał(a):jak rozszyfrowałem wielkie litery z tego tematu to pożałowałem...

Rob napisał(a):Michalzbiku95 napisał(a):jak rozszyfrowałem wielkie litery z tego tematu to pożałowałem...
To i tak jak na polaka szybko to rozszyfrowałeś.

OberstPrymas napisał(a):Rob napisał(a):Michalzbiku95 napisał(a):jak rozszyfrowałem wielkie litery z tego tematu to pożałowałem...
To i tak jak na polaka szybko to rozszyfrowałeś.
Polacy złamali Enigmę.

OberstPrymas napisał(a):Rob napisał(a):
Wszyscy?
Nie. Na Niemców wystarczyło 3.

Rysiu napisał(a):Mamy do czynienia bowiem ze smutnym z pewnością zjawiskiem - ludźmi, którzy z racji swojej ułomności nie potrafią funkcjonować w społeczeństwie jako założyciele rodziny, dostarczyciele nowych pokoleń, gwaranci ciągłości dziedzictwa ludzkości i wypłacalności ZUSu. Problem nie siedzi jednak w ich wackach, nie jest to problem fizjologiczny (jak w wypadku bezpłodnych par), problem siedzi w ich głowach. I, jeżeli wierzyć naukowcom (a z pewnych powodów, które naświetlę za chwilę nie można niestety wierzyć w ich bezstronność) sprawa jest nieuleczalna.
drugi argument, dużo bardziej chamski: pedofilia jest porządku dziennym w świecie arabskim. Czy to czyni ją normalną?
Rob napisał(a):Kościół nie powinien mieć w tej kwestii już jakich kolwiek praw, bo na dzień dzisiejszy, to tylko i wyłącznie kościół oraz jego prymitywni wierzący są powodem łamania praw człowieka na całym globie.

..., ale to jednak prawda.
Rob napisał(a):Zawsze jest jeszcze adopcja.

shamar napisał(a):Ja przepraszam tą Panią wyżej - ale czy Pani uważa, że "to wbrew naturze" wychowywać małego gejka albo mają lesbijeczkę?

agusiaa_w napisał(a):Rob napisał(a):Zawsze jest jeszcze adopcja.
Niedoczekanie wasze mam nadzieję![]()
Właśnie w tej kwestii pojawia się mój problem z waszą hmmmm... społecznością. Bo o ile gdzieś mam to, kto z kim sypia i nikomu pod kołdrę nie zaglądam, o tyle uważam, że adopcja dzieci to już trochę za dalekie posunięcie. To nie jest normalne. Jakby Bozia chciała, żeby osobniki tej samej płci miały potomstwo, to by umożliwiła biologicznie człowiekowi takie coś. Chcecie mieć ze sobą dzieci to se je zróbcie, powodzenia

Michalzbiku95 napisał(a):jakby ewolucja chciała to też by "stworzyła" taką możliwość. Pozdrawiam

Rob napisał(a):A homoseksualizm jest potrzebny naturze, by ograniczyć rozwój ewolucji, a tym samym nie dopuścić do przeludnienia ziemi. To właśnie dzięki dobrze zorganizowanej przyrodzie możemy być wdzięczni jej, że nie musimy dziś wchodzić sobie na głowę. Tak samo jest w środowisu zwierzęcym gdzie homoseksualizm występuje w większości gatunkach i tak samo jest z ludzmi.

shamar napisał(a):Rob napisał(a):A homoseksualizm jest potrzebny naturze, by ograniczyć rozwój ewolucji, a tym samym nie dopuścić do przeludnienia ziemi. To właśnie dzięki dobrze zorganizowanej przyrodzie możemy być wdzięczni jej, że nie musimy dziś wchodzić sobie na głowę. Tak samo jest w środowisu zwierzęcym gdzie homoseksualizm występuje w większości gatunkach i tak samo jest z ludzmi.
To jest jeszcze lepsze.I co najważniejsze - coś nowego.

Rob napisał(a):To właśnie tylko wy stanowicie problem, bo ja nie widzę ku temu żadnych granic, aby społecznośność homoseksualna miała takie same prawa jak hetero. I jednym ze źródeł waszego strachu przed nieznanym oraz niewiedzy w tym temacie wywodzi się właśnie z tej waszej urojonej bozi.
Rob napisał(a):A homoseksualizm jest potrzebny naturze, by ograniczyć rozwój ewolucji, a tym samym nie dopuścić do przeludnienia ziemi.

agusiaa_w napisał(a):Szkoda, że twoi rodzice nie byli homoseksualistami. Byłoby jednego mniej.

Rob napisał(a):agusiaa_w napisał(a):Szkoda, że twoi rodzice nie byli homoseksualistami. Byłoby jednego mniej.
Szkoda, że twoi rodzice nie oddali cie do adopcji. Mnieli by o jedno mniej.

agusiaa_w napisał(a):Rob napisał(a):agusiaa_w napisał(a):Szkoda, że twoi rodzice nie byli homoseksualistami. Byłoby jednego mniej.
Szkoda, że twoi rodzice nie oddali cie do adopcji. Mnieli by o jedno mniej.
Ty nawet trafnej riposty nie umiesz napisać, więc o czym mowa w ogóle

Rysiu napisał(a):Rob, nie obraź się, bardzo Cię cenię, ale momentami mam wrażenie, że masz retorykę na poziomie tego pana: http://www.youtube.com/watch?v=IdUsCD9W-KA

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość