NAR napisał(a):tak w ogóle to wprowadźmy zakaz dawania seriali/s. animowanych by nie było takiej żenady jak poprzednio ;d

NAR napisał(a):tak w ogóle to wprowadźmy zakaz dawania seriali/s. animowanych by nie było takiej żenady jak poprzednio ;d

Kriejtiw napisał(a):Bez przesady, proponuję za to ograniczenie do dwóch seriali/bajek na listę, o.

shamar napisał(a):Dopiero w styczniu?

Osobiście nie widzę sensu wprowadzenia takiego zakazu czy ograniczenia. Bo ktoś inny mógłby powiedzieć, że nie chce normalnych filmów na listach(a to na te przecież głosuje się więcej i częściej). Jeszcze ktoś inny mógłby powiedzieć, że nie chce filmów polskich, zagranicznych, nieanglojęzycznych, niemych, dokumentalnych, itp...

NAR napisał(a):Tylko potem proszę nie robić podśmiechujek gdy połowę list od lat 80 wzwyż zapełnię koncertówkami Marillion (bo rozumiem, że one też się liczą? nikogo nie można dyskryminować)
NAR napisał(a):Mamy w końcu demokrację (tfu!).

Mefju napisał(a):Na bajki można dać ograniczenie tylko dla obiada, żeby kucyków nie było.

Mefju napisał(a):To już JUTRO! - Tak tylko przypominam.A zaczniemy pod wieczór.
Ok, a więc wygra opcja z pojedynczymi dekadami, gdzie mamy zacząć od lat 20-tych, aczkolwiek ja tą dekadę poszerzę o wcześniejsze lata aż do początków kinematografii i tak oto będziemy mieli okres 1895-1929, czyli 35 lat(roczników).Chyba pasuje wszystkim?

Rob napisał(a):Mnie to nie pasuje i wątpie żeby ktoś wymienił coś co obejrzał z tej bardzo wczesnej dekady i stwierdził na 100%, że nada się to, by umieścić w najlepszych filmach w porównaniu z innymi z tamtego okresu, a nie tylko wymienić tytuł, który znalazł w google![]()

Rob napisał(a):Od lat 50-tych by wystarczyło, a tymczasem uważnie będę obserwował jak rżniecie tytuły z wikipedii

Mefju napisał(a):Ad. 1. Jak już mówiłem - nie ma obowiązku robienia takich list.![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości