zgredzik napisał(a):daga napisał(a):co oznaczają te komentarze Mefju o glosujacych
Mefju probuje byc zabawny. czasem moglby odpuscic sobie niektore komentarze niezbyt wysokich lotow.. czasem naprawde tesknie za manwertym. a za Robem to juz w ogole <3
@daga: Jezu, daga, czyś Ty z księżyca spadła, czy jak?

No przecież to tradycja zapoczątkowana jeszcze na starym forum przez Ś.P. Fenderka!

Po jego odejściu zaczęło mi tego brakować, a ponieważ nikt inny tego nie chciał robić(nudziarze...

) to ja postanowiłem ten zwyczaj reaktywować. No nie wierzę, że naprawdę o tym nie wiedziałaś! xD
@zgredzik:
-Primo: Ty też się zapoznaj z tym co napisałem do dagi bo próbujesz się wymądrzać nie wiedząc tak naprawdę o co chodzi i skąd się to wszystko wzięło!
-Secundo: Podziękuj Fenderkowi!
-Tertio: Jesteś chyba drugą osobą po Robie ktróra najwięcej narzeka w tej zabawie na cokolwiek, więc jeśli nie chcesz jej przejąć to może lepiej zamilknij co? Bo za sympatyczne i konstruktywne to to co Ty mówisz nie jest!
-Kłatro: Zawsze też możesz zrezygnować z uczestnictwa w zabawie, jeśli coś Ci się w niej nie podoba. Nikt Cię tu na siłę nie trzyma i nikt po Tobie płakać nie będzie.
-Kwinto(albo Czinkłe, nie wiem!): Jak tak bardzo tęsknisz za manwertym no to czemu go tu nie ściągniesz? Bo sorry, ale Twoje biadolenie jak to Ty za nim tęsknisz jest już rybo dwudyszna nudne i irytujące! A to z Robaczewskim to rozumiem, że ironia była?

-Seksto: Jeju, przepraszam ludzi za swoje poczucie humoru!

No jezu, mam jakie mam i wszystkim tu nie dogodzę! Każdy na tym forum próbuje być śmieszny na swój sposób bo to jest jego specyfika, a i tak nie każdy do każdego trafia! I do mnie też poczucie "humoru" wielu tutaj osób nie trafia, ale ja przynajmniej się nie przypierdniczam do nikogo tak jak Ty tylko wolę mieć to w culus(ewentualnie wolę kogoś trollować, żeby się spłyń z lodami).
-Septo: To jeszcze odnośnie seksto: Może w takim razie wytłumacz mi co może być śmieszne a co nie, z czego wolno sobie jaja robić a z czego nie? Skoro się uważasz za takiego forumowego wyznacznika co może być śmieszne a co nie...
Koniec tego wylewania żali, wracamy do zabawy! A moje głosy będą później.