Kriejtiw napisał(a):Lol, jakbyś nie wiedział, kiedy ludzie zazwyczaj dają listy w tego typu grach.
Kriejtiw napisał(a):Wrzuć na luz i nie strasz odwołaniem zabawy, bo one będą.
Kriejtiw napisał(a):Nie od dziś wiadomo, że to w okolicach weekendu topy przeżywają największe oblężenie.
Obiad napisał(a):Ech, miałem sobie trochę przypomnieć filmów z tej dekady bo CIEKAWE TO TO, ale skoro Mefju wychodzi z siebie, że nikt nie postuje (a przecież i tak większość ludzi robi listy na ostatnią chwilę, więc nie wiem w czym rzecz)

Mefju napisał(a):Ależ cały czas możesz poznawać nowe filmy i po prostu aktualizować swoją listę do momentu podsumowania.Już weź nie rób ze mnie potwora.

whoatemydinner napisał(a):Mefju napisał(a):Ależ cały czas możesz poznawać nowe filmy i po prostu aktualizować swoją listę do momentu podsumowania.Już weź nie rób ze mnie potwora.
ale jak już człowiek raz zapostował to mniejsza motywacja jest, żeby nawet edytować

Xavi napisał(a):7. Wyjście robotników z fabryki - pierwszy film ever.

Kriejtiw o Człowieku z kamerą filmową napisał(a):Podróżujemy więc sobie po Moskwie

mumin_king napisał(a):Dokładnie. Nieprzemyślany scenariusz, słaba reżyserka no i gra aktorska na odwal. Powinno się nie liczyć.

Gnietek napisał(a):"Październik" dostał tyle samo punktów co "Wyjście robotników z fabryki". Ale jaja.

Gnietek napisał(a):"Październik" dostał tyle samo punktów co "Wyjście robotników z fabryki". Ale jaja.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości