Rob napisał(a):Mefju napisał(a):TABELA KOŃCOWA SURVIVORA "ROCK MONTREAL":
1. Who Wants To Live Forever
2. A Kind Of Magic
-. One Vision
4. I Want To Break Free
5. Crazy Little Thing Called Love
-. In The Lap Of The Gods... Revisited
7. Hammer To Fall
-. Love Of My Life
9. Tie Your Mother Down
10. Radio Ga Ga
-. Seven Seas Of Rhye
-. Under Pressure
13. Another One Bites The Dust
14. We Are The Champions
15. Bohemian Rhapsody
-. Tavaszi szél vizet áraszt
17. Tear It Up
18. Is This The World We Created...?
19. Guitar Solo
20. Now I'm Here
-. Tutti Frutti
22. Friends Will Be Friends
23. (You're So Square) Baby I Don't Care
24. Hello Mary Lou
-. We Will Rock You
26. Looks Like It's Gonna Be Good Tonight
27. God Save The Queen
To ten koncert odbył się w Montrealu?????![]()
Mefju miał być Rainbow, a nie ten przekombinowany kicz![]()
Nie będę brać udziału. Żegnam

david82 napisał(a):zgredzik napisał(a):tak sie sklada ze ja bardzo czesto ogladam ten koncert, mam go nawet w swych zbiorach lecz czekam na wyklarowanie tracklisty bo nie wiem co wyrzucic najpierw. moze utwory Rodgersa? :p
Jak tak każdy bedzie czekał to cały survivor pojdzie sie j***ć

zgredzik napisał(a):tak sie sklada ze ja bardzo czesto ogladam ten koncert, mam go nawet w swych zbiorach lecz czekam na wyklarowanie tracklisty bo nie wiem co wyrzucic najpierw. moze utwory Rodgersa? :p

OberstPrymas napisał(a):zgredzik napisał(a):tak sie sklada ze ja bardzo czesto ogladam ten koncert, mam go nawet w swych zbiorach lecz czekam na wyklarowanie tracklisty bo nie wiem co wyrzucic najpierw. moze utwory Rodgersa? :p
Tak, wyrzuć kawałki w których główny wokalista czuje się najlepiej lol.

david82 napisał(a):Jestem zdania, że dopuszczeni do głosowania powinni być tylko Ci, którzy brali udział od początku, lub tak od 3-4 rundy, chyba że się odpowiednio wytłumaczą - że ich nie było w domu, że nie wiedzieli itd

Mefju napisał(a):Zdaje się że również niejaka użytkowniczka annie_m kiedyś deklarowała się, że przyłączy się do zabawy jak tylko ruszymy z innymi albumami. No to niech sobie jeszcze trochę poczeka.

annie_m napisał(a):Mefju napisał(a):Zdaje się że również niejaka użytkowniczka annie_m kiedyś deklarowała się, że przyłączy się do zabawy jak tylko ruszymy z innymi albumami. No to niech sobie jeszcze trochę poczeka.
Owszem, miałam taki plan dla zwiększenia frekwencji i tak trochę pod wpływem chwili to było, lecz i tak się już tu nigdzie nie udzielam to i z tego planu zrezygnowałam. Wystarczy mi, że na bieżąco wszystko czytam
Miłej dalszej zabawy.

nie dość, że to nawet nie jest częścią koncertu tylko dodatkiem do napisów końcowych to jeszcze rybo dwudyszna nie udany jest ten remix!

daga napisał(a):Wybitnie utwór nie pasujący do Paula i na siłe śpiewany. Jakościowo nie jest tragedia, ale nie jego bajka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości