OberstPrymas napisał(a):zgredzik napisał(a):Feel Like Makin' Love - bo piosenka z repertuaru Paula i nie pasująca do koncertu Queen.
Przecież to nie jest koncert Queen.
hehe, panie Oberst za słówka proszę mnie nie łapać
OberstPrymas napisał(a):zgredzik napisał(a):Feel Like Makin' Love - bo piosenka z repertuaru Paula i nie pasująca do koncertu Queen.
Przecież to nie jest koncert Queen.

Oskar napisał(a):Hammer To Fall ; Wishing Well
Hammer To Fall - ta wersja mnie bardzo denerwuje, lepiej zdecydowanie jeśli zaczyna się od prawowitego riffu, a nie brzdąkania. Po za tym, ten rocker to taki po kiju rocker.
Wishing Wel - to nie jest utwór Queen i nie pasuje do reszty moim zdaniem. Taki naleśnik wśród placków.

Mefju napisał(a):Another One Bites The Dust - nie wiem czemu, ale kiedyś był to dla mnie mocarny punkt każdego koncertu, a teraz wykonania tegoż mnie po prostu śmiertelnie nudzą. Rodgers nawet nie stara się tu śpiewać, nie słychać by się czuł w tym dobrze, albo jakby chciał a nie mógł. Miejscami to on chyba po prostu mówi, a nie śpiewa. Roger to samo w refrenie. Chyba nie będę płakał jak tego zabraknie.

Mefju napisał(a):To chociaż okaż respekt pierwszemu zdaniu.![]()
Tak w ogólnym odniesieniu.

david82 napisał(a):Ej kuria nie szło mnie zawolac ?
A kind of magic

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości