Gnietek napisał(a):Dziwne było to podsumowanie - parę osób w nim debiutowało, a nie pojawił się taki np. Atrus.
Gnietek napisał(a):A co do 1970 r., to wyszło, że głosowałem za pojedynczymi rocznikami, a sam w pojedynczym roczniku nie potrafię uzbierać dychy. :p
Gnietek o Hydrozagadce napisał(a):parodia filmu o superbohaterach w realiach Polski Gomułki

Kriejtiw napisał(a):Toż to film Dariusza Argento, który się do czegoś nadaje, niezłe jaja. Tutaj nie ma tego kiczu, tak charakterystycznego dla jego późniejszych "dzieł" (Głęboka czerwień czy Suspiria).

Atrus napisał(a):Kriejtiw napisał(a):Toż to film Dariusza Argento, który się do czegoś nadaje, niezłe jaja. Tutaj nie ma tego kiczu, tak charakterystycznego dla jego późniejszych "dzieł" (Głęboka czerwień czy Suspiria).
No popatrz pan, a już myślałem, że tylko ja nie trawię Argento. Aż obejrzę ten film z ciekawości.

mumin napisał(a):niech będzie, choć dla mnie to taka sztuka dla sztuki takie głosowanie z paroma pozycjami
mefju napisał(a):9. Człowiek Orkiestra - (...) widzę, że pewnie nie jestem lub nie byłbym osamotniony w zawodzie nad tym filmie, bo nikt - nawet Gnietek - o nim tu nawet nie wspomniał.

Gnietek napisał(a):mumin napisał(a):niech będzie, choć dla mnie to taka sztuka dla sztuki takie głosowanie z paroma pozycjami
Przecież ty nigdy nie miałem listy z więcej niż 5 filmami.![]()

Gnietek napisał(a):W Polsce nie powinno kręcić się filmów kryminalnych!

Gnietek napisał(a):Oj, Mefju, gdybym ja każdemu zwracał uwagę na każdy błąd gramatyczny, a raczej literówkę, to nie miałbym życia.Przeczytaj sobie choćby, jak brzmi twój komentarz w kontekście mojego zdania, które skomentowałeś:
- Przecież ty nigdy nie miałeś listy z więcej niż 5 filmami.
- Ale z gramatyką to już jednak masz!

Gnietek napisał(a):mumin napisał(a):niech będzie, choć dla mnie to taka sztuka dla sztuki takie głosowanie z paroma pozycjami
Przecież ty nigdy nie miałem listy z więcej niż 5 filmami..

Kriejtiw napisał(a):Gnietek napisał(a):W Polsce nie powinno kręcić się filmów kryminalnych!
A choćby Morderca zostawia ślad czy Wśród nocnej ciszy? Nie oglądałeś, czy ci się po prostu nie spodobały? Jeśli to drugie - dlaczego?

mumin_king napisał(a):Gnietek napisał(a):mumin napisał(a):niech będzie, choć dla mnie to taka sztuka dla sztuki takie głosowanie z paroma pozycjami
Przecież ty nigdy nie miałem listy z więcej niż 5 filmami..
Wiem, dlatego poprzestałem póki co, ale chyba będzie już tylko lepiej.

inż. Mamoń napisał(a):Zrobię Mefju dobrze i będę się starał regularnie głosować już

Mefju napisał(a):Kurde, to ja jestem ciekaw gdzie są ci z Was co głosowali na pojedyncze roczniki w latach 70-tych i czy aby na pewno są oni w większości.

Mefju napisał(a):inż. Mamoń napisał(a):Zrobię Mefju dobrze i będę się starał regularnie głosować już
:*
<głaszcze za uszkiem>

mumin napisał(a):1. A teraz coś z zupełnie innej beczki - jasne, zbiór skeczy, jasne, nie raz słabiej zrealizowane, ale jednak od tego zacząłem przygodę z Pythonami (wcześniej widziałem tylko fragment Sensu Życia z walkami w Afryce)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości