Nie wiem co Wy macie do Budapesztu. To prędzej Montreal powinien polecieć bo tam w tle nic nie ma. I poleci u mnie jako następne jeśli odpadnie "At The Beeb", co jednak prędko chyba nie nastąpi.
Guess who! Guess who wrote it about queenvision yet in November 2013: "A mnie nigdy nie ciągnęło żeby się tym choć trochę zainteresować."
ODPADA(JĄ): Hungarian Rhapsody: Queen Live in Budapest ’86 (2012)(4 głosy)
At the Beeb (1989) - 2 głosy Live Magic (1986) - 2 głos
Głosowało 8 osób z czego 4 nie lubią profesjonalnej obróbki w foto szopie (praczu)
Aktualna lista: 1. Live Killers (1979) 2. Live Magic (1986) 3. At the Beeb (1989) 4. Live at Wembley '86 (1992) 5. Queen on Fire – Live at the Bowl (2004) 6. Queen Rock Montreal (2007) 7. Return Of The Champions (2005)
Tu miał być obrazek ale się usunął z serwera. last.fm
"Hungarian Rhapsody: Queen Live in Budapest" Tak uroczo Freddie cieszy wąsa, ale ja osobiście wolałbym, żeby to było "Polish Rhapsody: Queen Live in Katowice" - tak bym napisał, gdyby to teraz było w rundzie.
Live at Wembley '86 tak naprawdę to słaba okładka. Tzn samo zdjęcie stadionu i Freda bardzo dobre. Jednak w połączeniu z animowanymi ludkami z płyty Magic i pretragicznym napisem u mnie odpada :/ lepsza chyba byłaby okładka ze wznowienia czyli Live at Wembley Stadium. Jak już ma być sam Fred to bardziej dynamiczny.
Sory za brak podsumowania ale miałem chwilowe problemy z postowaniem na forum.
At the Beeb (1989) - 2 głosy Live Magic (1986) - 2 głos Queen Rock Montreal (2007) - 1 głosssss
Głosowało 9 osób z czego 4 nie lubią błądzić jak dziecko we mgle
Aktualna lista: 1. Live Killers (1979) 2. Live Magic (1986) 3. At the Beeb (1989) 4. Queen on Fire – Live at the Bowl (2004) 5. Queen Rock Montreal (2007) 6. Return Of The Champions (2005)
Nie no, serio zabalowali na tej Bibie, bo tak właśnie zespół tu wygląda. A dobry nastrój widzę się udziela tu na forum z tej biby, że jeszcze to nie odpadło.
Niestety Montreal. Zdjęcie dynamiczne, kadr z Now I'm Here i ciekawa czcionka natomiast słabo wypada na tle innych co zostały, gdzie zawsze 'coś' się dzieje. Mam duży problem z At the Beeb bo chociaż zdjęcie ciekawe to jednak ciężko porównywać z innymi koncertowymi wydawnictwami gdzie zawsze jest jakieś zdjęcie z koncertu. Zobaczę czy potraktuje tą okładkę w kolejności podobania się czy odrzucę ją wcześniej
Queen Rock Montreal (2007) - 3 głosy At the Beeb (1989) - 2 głosy
Głosowało 9 osób z czego 4 lubią siedzieć za kratami
Aktualna lista: 1. Live Killers (1979) 2. At the Beeb (1989) 3. Queen on Fire – Live at the Bowl (2004) 4. Queen Rock Montreal (2007) 5. Return Of The Champions (2005)