Also... pierwszy z trzech już naprawdę ostatnich survivorów. Zapraszam!!!
Mr. Bad Guy (1985) "Let's Turn It On" "Made in Heaven" "I Was Born to Love You" "Foolin' Around" "Your Kind Of Lover" "Mr. Bad Guy" "Man Made Paradise" "There Must Be More To Life Than This" "Living on My Own" "My Love Is Dangerous" "Love Me Like There's No Tommorow"
Głos na Living on My Own - dobijający tekst, tandetna muzyka, no i to tirorere jest już totalną przegraną
Nie chce mi się przypominać tej płyty więc będę głosował se randomowo na to na czym akurat mi się wzrok zatrzyma po spojrzeniu na listę. Co by Wam po prostu frekwencję podnieść i udawać, że ma to jeszcze jakiś sens.
O lol! Wypadło na Mr Bad Gay!
Guess who! Guess who wrote it about queenvision yet in November 2013: "A mnie nigdy nie ciągnęło żeby się tym choć trochę zainteresować."
Nie słuchałam szczególnie wiele razy tego albumu, od pierwszego przesłuchania odpychał przez takie kawałki jak ten, jedynie kilka piosenek mogę wskazać jako słuchalne. Mogłabym zagłosować w tym momencie na połowę albumu. Niech będzie ten utwór. Solo na syntezatorze, ała.
Odpada Foolin' Around - 2 głosy!!! Mr. Bad Guy, Man Made Paradise, Living on My Own - 1 głos. Głosowało 5 osób.
"Let's Turn It On" "Made in Heaven" "I Was Born to Love You" "Your Kind Of Lover" "Mr. Bad Guy" "Man Made Paradise" "There Must Be More To Life Than This" "Living on My Own" "My Love Is Dangerous" "Love Me Like There's No Tommorow"
Odpada Man Made Paradise, Living on My Own, My Love Is Dangerous - 2 głosy!!! Let's Turn It On - 1 głos. Głosowało 7 osób.
"Let's Turn It On" "Made in Heaven" "I Was Born to Love You" "Your Kind Of Lover" "Mr. Bad Guy" "There Must Be More To Life Than This" "Love Me Like There's No Tommorow"
Głos na Made in Heaven - słabe, puste i mało emocjonalne w przeciwieństwie do wersji Queen.
Odpada Mr. Bad Guy - 2 głosy!!! Let's Turn It On, Made in Heaven, I Was Born to Love You, Your Kind Of Lover - 1 głos. Nieważny 1 głos - My Love Is Dangerous odpadło już wcześniej! Głosowało 7 osób.
"Let's Turn It On" "Made in Heaven" "I Was Born to Love You" "Your Kind Of Lover" "There Must Be More To Life Than This" "Love Me Like There's No Tommorow"
Nie no, mój wzrok jest po prostu genialne, bo zatrzymał się właśnie na I Was Born To Love You! xD O i widzę, że moje głosowanie na odpierdziel jednak przyniosło jakieś rezultaty.
Guess who! Guess who wrote it about queenvision yet in November 2013: "A mnie nigdy nie ciągnęło żeby się tym choć trochę zainteresować."