Gnietek napisał(a):8. Thriller
Nie wiem, czy to w ogóle powinno się liczyć, ale na Filmwebie figuruje jako film. Wiadomo, teledysk wszech czasów
To Wy teledyski jeszcze chcecie wrzucać???

Nie no bez jaj! Na filmwebie jako filmy figurują również dla przykładu pojedyncze odcinki seriali/kreskówek, którymi kiedyś Michalzbiku zapychał niemal całe swoje listy, ale ja musiałem mu je unieważnić bo by się burdel nam zrobił w podsukowaniach, a to ma być lista FILMÓW(w pierwszej kolejności pełnometrażowych z dopuszczeniem niewielkiej ilości krótoometrażówek)(!), a nie seriali, bajek, koncertów, teledysków... może jeszcze reklamy zaczniecie wrzucać co?

Może jeszcze filmiki z Youtube'a zaczniecie wrzucać jak tylko się na filmwebie znajdą?

Pythonów jeszcze dopuściłem(choć nie widziałem ale ufam że to jeszcze pod bycie filmem podchodzi), ale teledyski to już gruba przesada! Zamiast filmwebem proponowałbym się sugerować zdrowym rozsądkiem i samodzielnym myśleniem, bo to że coś figuruje na filmwebie jako film to jeszcze nie oznacza, że... no filmwebowcom też mogą zdarzać się błędy.

A może jego modoadmini to zwykłe trolle?