Xavi napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=4jhgIrVTTVc&app=desktop

WARRIOR, DREADLOCK SOLDIER napisał(a):Pure acoustic Earth-Musick that gives a voice to Nature!

kłaniam się serdecznie:):):):) ciepron z tej strony
:):):):):)
a wiec nick to od nazwiska a ja myslalem ze jestes prymasem albo kardynalem hehehehehehehehehe))
1. I guess we're falling out 2. Feelings, feelings 3. Let me in your heart again 4. State of shock 5. Self made man 6. Face it alone 7. Dog with a bone 8. Victory 9. It's so you 10. Affairs
ehh drogi bratku... gdyby ta plyta tak wygladala... mysle ze nawet moj dawny druh mialby wiecej sil do walki z szatanem...
przekaz druhom z forum me pozdrowienie i to co napisalem... za kilk dni gdy zbiore sie w sobie napisze odwolanie i odezwe do samej admiralicji... ale najpierw musze kupic klawiature bo gdy odkrylem jaki los zgotowala mi na forum moderacja stara klawiatura dostala skrzydel i poleciala z balkonu... chwala druhom! klaniam sie, ciepron.
a jesli chodzi o mike... przekaz mu tylko... przekaz mu... ehhh... ze wybaczam...wybaczam...
MUSIC IS MY PASTOR! I AM THE SEJTEN MAN!
Droga admiralicjo oraz cała społeczności polskiego Forum Queen!
W związku z nałożeniem bana na moje konto "ciepron" postanowiłem wystosować tę odezwę do zarządu forum. Z zamiarem takim nosiłem się już od dnia, gdy proceder ten wszedł w życie, jednak piszę dopiero dziś, ponieważ nie kryje, że niesprawiedliwa według mnie decyzja admiralicji, którą jednakże z uwagi na szacunek mój do władz forum uznaję, wywołała we mnie duże oburzenie. W przypływie negatywnych emocji połamałem klawiaturę oraz wyrzuciłem ją przez okno. Dziś dopiero zakupiłem nową, co umożliwia mi napisanie tych kilku ciepłych słów.
Celem mego wywodu jest podkreślenie, iż moim skromnym zdaniem nałożony na mnie ban nie jest karą adekwatną do zachowań jakich dopuściłem się na platformie polskiego forum miłośników zespołu Queen. Jeśli chwilami byłem zbyt porywczy czy też pisałem posty w dość specyficzny sposób, to cóż. Jeśli w ten sposób uraziłem brać forumową to bez chwili zastanowienia posypuję głowę popiołem i obiecuję bezpardonową poprawę.
Apeluję raz jeszcze o odbanowanie mego konta. Obiecuję, iż stosował będe się do wszelkich zasad panujących na forum, gdyż dogłębnie przeanalizowałem regulamin. Kłaniam się bardzo nisko całej społeczności, a w szczególny sposób ukłony moje kieruję w kierunku moderacji i admiralicji.
Wasz, ciepron
jesli mozesz serdeczny druhu przekaz ma odezwe do wladz forum queen

Mefju napisał(a):kartkówka z religii
Może dzięki takim zabiegom ludzkość by się w końcu nawróciła.

Mefju napisał(a):kartkówka z religii

Rysiu napisał(a):Mefju napisał(a):kartkówka z religii
Taaa. jasne. Już pędzę do najbliższej świątyni Jahwe aby uczestniczyć w ichnich rytuałach, bo miejscowy kapłan akurat ma odrobinkę poczucia humoru.
OberstPrymas napisał(a):Nie słyszeliście, że Jan przyjął chrzest bo Jezus opowiadał dobre kawały?
Tak, znowu ten Tapatalk.

Poza tym skąd pewność że ta kartkówka jest w ogóle autentyczna?

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości