Mefju napisał(a):6. Forrest Gump - Nawet nie zwróciłem uwagi że słynne memowe wręcz już "shit happens" o którym wspomniał Gnietek pochodzi właśnie stąd.
Że co? Skąd? Przecież to powiedzenie pojawiało się już wcześniej.
Mefju napisał(a):6. Forrest Gump - Nawet nie zwróciłem uwagi że słynne memowe wręcz już "shit happens" o którym wspomniał Gnietek pochodzi właśnie stąd.

shamar napisał(a):Jeszcze cięższy rok. I "ostatni" tak dobry? Dalej było już chyba tylko gorzej.

Obiad napisał(a):wow, jest dycha

Xavi napisał(a):3. Król Lew - nigdy nie wiem czemu ludzie się chwalą, że nie płakali przy scenie z Mufasą. To nie świadczy o nich za dobrze jako o ludziach![]()

Dundersztyc19 napisał(a):Przyszedł mi do głowy taki śmieszny pomysł, że można by prowadzić TOP10 teledysków z danego rocznika. Tylko ciekawe, na ile mogłoby coś takiego być realne.

shamar napisał(a):Filmy z zupełnie innej beczki.![]()
W kategorii sensacja, dramat, nie ma co porównywać.

shamar napisał(a):Widział.
PS - te rankingi są dosyć wypaczone bo... sorry ale niektórzy głosujący nie widzieli "prawie klasyków" czy klasyków, z danych lat a głosują na jakieś śmieci bo... znali i widzieli. Jaki to ma sens?

Mefju napisał(a):5. Herkules - Chyba ostatni dobry Disney jakiego pamiętam. Bo przyszłoroczny "Mulan" był strasznie słaby, a następnego w kolejności "Tarzana" już nie oglądałem(chociaż mam wciąż na video, które wciąż czeka by je obejrzeć, no ale po 15 latach postępu technicznego zdążyłem już zapomnieć jak to w ogóle działa xD).
szamar napisał(a):PS - te rankingi są dosyć wypaczone bo... sorry ale niektórzy głosujący nie widzieli "prawie klasyków" czy klasyków, z danych lat a głosują na jakieś śmieci bo... znali i widzieli. Jaki to ma sens?

a Kriejtiw i Xavi hipsterzą?![]()

Xavi napisał(a):a Kriejtiw i Xavi hipsterzą?![]()
no nie wiem, hipsterstwo jest chyba wtedy kiedy mówi się, że być może najlepszych rocznik w historii kina i daje się Austina Powersa na 2. miejscu, a Adwokat Diabła jest 10 miejsc za Alexem samym w domu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości