Wreszcie płyta, którą basista TT nagrał z Beth Gibbons z Portishead. Nie ma za wiele wspólnego z jednym ani drugim zespołem, jest za to sporo folku, eleganckiego popu w stylu Scotta Walkera, a nawet soulu. Bardzo ładna płyta, polecałem ją chyba z dziesięć razy na starym forum, ale chyba nikt się nie pofatygował. Także raz jeszcze, bo warto - Beth Gibbons & Rustin Man - Out of Season

Faraday napisał(a):Wreszcie płyta, którą basista TT nagrał z Beth Gibbons z Portishead. Nie ma za wiele wspólnego z jednym ani drugim zespołem, jest za to sporo folku, eleganckiego popu w stylu Scotta Walkera, a nawet soulu. Bardzo ładna płyta, polecałem ją chyba z dziesięć razy na starym forum, ale chyba nikt się nie pofatygował. Także raz jeszcze, bo warto - Beth Gibbons & Rustin Man - Out of Season
Ja znałem ten album zanim dowiedziałem się co to jest Portishead i Talk Talk, dziwne. Mysteries miałem kiedyś zamiar wrzucić na QW, ale coś nie wyszło. Dobra rzecz ogólnie.

Islands Krimzonów, Rock Bottom Roberta Wyatta

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości