Michalzbiku95 napisał(a):ja widziałem 'Super 8' - bez rewelacji w sumie
Dobra rzecz, wyglądająca jak wyjęta żywcem z lat 80. Jak filmy typu "Goonies".
Michalzbiku95 napisał(a):ja widziałem 'Super 8' - bez rewelacji w sumie

shamar napisał(a):Aż mnie zaciekawiło, że większość osób nienawidzi Sucker Punch. Musze to w końcu obejrzeć.

Atrus napisał(a):Chyba, że lubisz slow-mo w każdej scenie, nadmiar komputerowych efektów, pseudo-głęboką symbolikę, sedesie z bakelitu covery dobrych piosenek, żenujące dialogi i nadęte "przesłanie", to wtedy tak.
Atrus napisał(a):Najgorszy film z 2011 jaki widziałem.

shamar napisał(a):Gorsze od: Ghost Rider 2, Trzej muszkieterowie 3D, Colombiana, 1920 Bitwa Warszawska (Mefju czytasz?) ? Nie wierzę

shamar napisał(a):Napiszę tak: "300" dosyć lubię, "Man of Steel" uważam za najlepszy film o Supie... "Sucker Punch" stoi na półce już ze 2 lata (kupione za 2,50).
shamar napisał(a):Gorsze od: Ghost Rider 2, Trzej muszkieterowie 3D, Colombiana, 1920 Bitwa Warszawska (Mefju czytasz?) ? Nie wierzę

Mefju napisał(a):Może jakbyś sypnął jakimiś rzeczowymi argumentami na to dlaczego ten film jest denny to bym Cię trochę poważniej potraktował i może się tym wszystkim przejął, może i docenił Cię jakoś, bo na razie to obserwuję z Twojej strony jedynie czczą gadaninę.

Gnietek napisał(a): Pomijając już to, że ten Lenin faktycznie wyglądał jak z jakiegoś kabaretu.

shamar napisał(a):Gnietek napisał(a): Pomijając już to, że ten Lenin faktycznie wyglądał jak z jakiegoś kabaretu.
Widzisz M? Nie jestem odosobniony więc mogę mieć rację. A jak poczytasz internety to... tym bardziej.

Atrus napisał(a):Bardzo dobry rok, o dziwo.
7. Dom w głębi lasu
No całkiem zabawne, chociaż jestem zdania, że parodiować horrory to żadna sztuka, bo to praktycznie gotowy materiał.

shamar napisał(a):Atrus napisał(a):Bardzo dobry rok, o dziwo.
7. Dom w głębi lasu
No całkiem zabawne, chociaż jestem zdania, że parodiować horrory to żadna sztuka, bo to praktycznie gotowy materiał.
Znów poczułem zimny dreszcz, że FW wykasowało mi moje oceny... ale sprawdzam i... MAM RACJĘ -
Dom w głębi lasu (2012)
M. nie dziękuj.

Xavi napisał(a):Szkoda Paryża i Domu w Głębi Lasu. Rzeź, Nietykalni czy inne Dziewczyny z Tatuażem do top 20 by nie weszły.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość