Anunaki napisał(a):Ponoć Plant na Festiwalu Legend Rocka, więc nad tym też poważnie pomyślę.

We will be touring end of October to early November and so far we know we'll be in, Poland(...)

wasdfg7 napisał(a):Są bilety już na Planta jakby ktoś chciał. Na ticketpro. Ceni się skubany. W każdym razie nie przedstawia dla mnie takiej wartości żebym chciał tyle zapłacić. Do Charlotty wrócę tylko na coś wybitnego tak jak te 5 lat temu na Marillion.

Mefju napisał(a):
Ale to na razie tylko wrzesień jest dostępny? Co z następnymi miesiącami i z rokiem 2016? Czy może są tam gdzieś jakieś odnośniki tylko oczywiście ja ślepy jestem?
W sumie to mógłbym się przypadkowo załapać na te włoskie koncerty bo mam w planach(choć baaaaardzo wstępnych jak na razie) jakąś wycieczkę do Włoch gdzieś pod koniec września.
wasdfg7 napisał(a):Zastanawiamy się nad wyjazdem do Oberhausen samochodem. Poszukujemy jednej chętnej pewnej osoby. Dziś wieczorem po 17 burza mózgów jakby ktoś był chętny.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości