david82 napisał(a):ytron napisał(a):ALE TU NUDNO
Nie widzę twoich komentkow
Ja w RNF też jego komentków nie widzę... i jakoś się nie czepiam.
david82 napisał(a):ytron napisał(a):ALE TU NUDNO
Nie widzę twoich komentkow

Ostatnio edytowano 22 marca 2015, 23:07 przez Mefju, łącznie edytowano 1 raz

kater napisał(a):Ostatnio edytowano 22 marca 2015, 23:07 przez Mefju, łącznie edytowano 1 raz
Aż strach co było przed edytowaniem.

daga napisał(a):14. Takie ciągnące się jak gluty... do podrzynania żył sam raz. Ukryte piękno w głosie. - kusi mnie aby znowu Rory napisac- david
(...)
18. rockowe granie na zawołanie, takie przyjemne, gitara z tego najmilsza dla mego cuha, bo raczej nie wokal - Rory, shamar
NAR napisał(a):Nie pogrążaj się. Jak można jakieś Dżemy zestawiać z takimi wspaniałościami jak Pani Maryla albo Rysiek? No jak? Masz Ty rozum i godność człowieka?

shamar napisał(a):daga napisał(a):14. Takie ciągnące się jak gluty... do podrzynania żył sam raz. Ukryte piękno w głosie. - kusi mnie aby znowu Rory napisac- david
(...)
18. rockowe granie na zawołanie, takie przyjemne, gitara z tego najmilsza dla mego cuha, bo raczej nie wokal - Rory, shamar
hi hi?

OberstPrymas napisał(a):Atrus już się pewnie szykuje na adminalissimusa.

NAR napisał(a):Do forum tego, gdzie każdy news czytałem
Nawet w temacie footballowym przez uszanowanie

OberstPrymas napisał(a):Czy to zapowiedź tego, że niedługo zacznie pisać teksty do swoich dźwięków? Tylko kto będzie na wokalu? Hogarth?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości