OberstPrymas napisał(a):Ten kawałek Europe powinien być wywieziony na Madagaskar. Nie żartuję.
W Europe grali Żydzi?
OberstPrymas napisał(a):Ten kawałek Europe powinien być wywieziony na Madagaskar. Nie żartuję.

Kriejtiw napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Ten kawałek Europe powinien być wywieziony na Madagaskar. Nie żartuję.
W Europe grali Żydzi?

daga napisał(a):Kebab najwieksze oszustwo... nie kupujcie pseudo kebabów z baraniną....

OberstPrymas napisał(a):Kriejtiw napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Ten kawałek Europe powinien być wywieziony na Madagaskar. Nie żartuję.
W Europe grali Żydzi?
ŻYDZI GRAJĄ WSZĘDZIE. NO BO CZAJ TE NAZWY: JUDAS PRIEST, HEY JUDE.

OberstPrymas napisał(a):mumin_king napisał(a):korzystając z tego, że zrobiło się smutno
kebabopenis dla Mefju za RMFFM
Radio, Muzyka, Fakty, Freddie, Mercury? WTF?

david82 napisał(a):17 - Rysiu poszedł w kalafonio

Ej, n o w i e s z?! A może byłoby fajnie?OberstPrymas napisał(a):Rory już w debiucie spenetruje nam odbyty. Już wolę Atrusa i jego orkiestrę.

david82 napisał(a):17 - Rysiu poszedł w kalafonio

Rory Eleanor napisał(a):Ej, n o w i e s z?! A może byłoby fajnie?OberstPrymas napisał(a):Rory już w debiucie spenetruje nam odbyty. Już wolę Atrusa i jego orkiestrę.

daga napisał(a):Hamburgery znanej marki są ok.... z Rzekunia nie miałam kebabów... ale czasem 80% chińczyków i kebabów co dostaje to oszustwa...

OberstPrymas napisał(a):Rory Eleanor napisał(a):Ej, n o w i e s z?! A może byłoby fajnie?OberstPrymas napisał(a):Rory już w debiucie spenetruje nam odbyty. Już wolę Atrusa i jego orkiestrę.
Najlepszy tekst Orgii. Sory panowie, wiem że się staraliście, ale tutaj tylko radośnie parsknąłem.

I wszyscy śpiewają o żydach, np. Please Don't Judas MeOberstPrymas napisał(a):Kriejtiw napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Ten kawałek Europe powinien być wywieziony na Madagaskar. Nie żartuję.
W Europe grali Żydzi?
ŻYDZI GRAJĄ WSZĘDZIE. NO BO CZAJ TE NAZWY: JUDAS PRIEST, HEY JUDE.

daga napisał(a):koszmary bede miec, mało sensowne aby Mendelson dostał 12pkt....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości