david82 napisał(a):ooo AABBAAA ożył

gratulacje nie zasłużone. Byli lepsi 
daga napisał(a):To teraz wyślij coś Scorpionsow aby każdy miał ułatwienie na co nie głosować.

david82 napisał(a):
01| 9. Rory - Roger Glover - The First Ring Made of Clay - 92p
02| 20. daga - Bruce Springsteen - High Hopes - 87p
-13. Arsen - Saxon Shore - Tokyo 412am - 87p
03| 8. Brace - St. Vincent - Your Lips Are Red - 81p

Rysiu napisał(a):Ja postanowiłem, że jednak nic nie prześlę. Doprawdy, nawet gdybym wykrzesał w sobie ochotę aby przymusić się do kilkukrotnego wysłuchania tych wszystkich pierdów (samozaparcia troszkę mam, więc dałbym radę), to i tak nie znajdę czasu. Zatem sorry, odpadam. Nie leży mi jakoś ta zabawa.

david82 napisał(a):Widzę, że zdecydowana większość ma 50-tą edycję najbardziej w culus ze wszystkich poprzednich edycji.

AABBAAA napisał(a):david82 napisał(a):Widzę, że zdecydowana większość ma 50-tą edycję najbardziej w culus ze wszystkich poprzednich edycji.
Nie wiem, po co się tak spinać, wszak jeszcze sporo czasu zostało.

david82 napisał(a):AABBAAA napisał(a):david82 napisał(a):Widzę, że zdecydowana większość ma 50-tą edycję najbardziej w culus ze wszystkich poprzednich edycji.
W poprzednich edycjach o tym czasie mialem ponad 10 kawalkow

mumin_king napisał(a):david82 napisał(a):AABBAAA napisał(a):david82 napisał(a):Widzę, że zdecydowana większość ma 50-tą edycję najbardziej w culus ze wszystkich poprzednich edycji.
W poprzednich edycjach o tym czasie mialem ponad 10 kawalkow
Chyba w sumie

daga napisał(a):W sumie mam kawalek wysle w ndz.
mobilny wpis z tapatalk

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości