david82 napisał(a):Tym bardziej ze Mefju to chyba Mateusz

kater napisał(a):Mike na stówę. On zwykł oczarowywać damy w realu.

mumin_king napisał(a):NAPRAWDĘ ciekawi mnie kto to. NAPRAWDĘ BARDZO MNIE TO CIEKAWI.
EDIT: No, ale abyś nie pomyślała, że my takie śmieszki to Ci pomogę nowa użytkowniczko.
http://www.facebook.com/groups/forumqueenpl/
wystarczy mieć konto na fejsie i dodać się jako członka grupy, przejrzysz innych i może nóżwidelec znajdzie się tam twój rycerz na białym koniu.

david82 napisał(a):mumin_king napisał(a):NAPRAWDĘ ciekawi mnie kto to. NAPRAWDĘ BARDZO MNIE TO CIEKAWI.
EDIT: No, ale abyś nie pomyślała, że my takie śmieszki to Ci pomogę nowa użytkowniczko.
http://www.facebook.com/groups/forumqueenpl/
wystarczy mieć konto na fejsie i dodać się jako członka grupy, przejrzysz innych i może nóżwidelec znajdzie się tam twój rycerz na białym koniu.
To żeś pomógł, ów rycerz ma wiele mówiące zdjęcie

Michalzbiku95 napisał(a):to moglibysmy byc my, ale nie bylem na tym koncercie

snopek napisał(a):Prawie 6:00 rano, więc już mówię 'dzień dobry' wszystkim
Nie wiem, czy wybrałam dobry wątek... z jednej strony trochę już tutaj z Wami jestem, bo prawie 9 lat.
Z drugiej zaś, ostatnimi czasy słuch o mnie lekko zaginął, więc witam się z wami ponownie jako staro - nowa forumowiczka![]()

shamar napisał(a):snopek napisał(a):Prawie 6:00 rano, więc już mówię 'dzień dobry' wszystkim
Nie wiem, czy wybrałam dobry wątek... z jednej strony trochę już tutaj z Wami jestem, bo prawie 9 lat.
Z drugiej zaś, ostatnimi czasy słuch o mnie lekko zaginął, więc witam się z wami ponownie jako staro - nowa forumowiczka![]()
To forum powoli zaczyna przypominać forum duchówTutaj pasowałoby akurat "Ghost town" ale z wiadomych przyczyn czyli mojej sympatii do pewnego wokalisty postanowiłem nie używać tego skojarzenia
)
EDIT - właśnie odpowiedziałem se na posta sprzed roku.ale nic to - podsumowanie, jak najbardziej aktualne

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości