OberstPrymas napisał(a): Czyli Komorowski ma mój głos. Dziękuję, pozdrawiam.
Smutne. Widać niektórych 8 ostatnich lat niczego nie nauczyły.
OberstPrymas napisał(a): Czyli Komorowski ma mój głos. Dziękuję, pozdrawiam.

Rysiu napisał(a):NAR napisał(a):OberstPrymas napisał(a):odwoływanie się do słów papieża w ogóle wioska totalna.
lol.
Pomimo tego, że sam uważam to za żenadę, to jednak przyznaje, że było niezbędne, aby tej bardziej religijnej części niezdecydowanego elektoratu przypomnieć, z kim ma się do czynienia. Myślę, że jeżeli nie dla kilku tysięcy, to co najmniej dla kilkuset Polaków to jedno hasło zadecydowało że jednak pójdą na wybory i poprą człowieka, który za swego duchowego przewodnika uważa Najwybitniejszego Wielkiego Polaka w Dziejach Polski, z Bożej Wszech Łaski Akurat w Naszych Czasach Nam Danego.

NAR napisał(a):miszczRysiu napisał(a):NAR napisał(a):OberstPrymas napisał(a):odwoływanie się do słów papieża w ogóle wioska totalna.
lol.
uważam to za żenadę,
Nie rozumiem co ma być w tym żenującego. Gdyby któryś z kandydatów w trakcie debaty odwoływał się do Sokratesa czy innego von Hayeka (lol, już to widzę), to byłoby sranie że jacy światowi i co to nie oni.

Rysiu napisał(a):Otóż to, że taki Sokrates czy inny von Hayek coś ze sobą reprezentują. Jan Paweł II stał zaś jedynie na potężnie nadmuchanym, pompowanym od 2 tysięcy lat balonie, na którym wyglądał pięknie, strojnie i mądrze, ale jego spuścizna intelektualno-filozoficzna ogranicza się do koszmarnego bełkotu, w którym na przemian powtarzane są tylko "zbawienie", "ofiara Jezusa" i "matka święta".
średniowieczne zabobony zniszczą każdego, kto tylko pozwoli im zbyt głęboko zakorzenić się w swoim umyśle.

NAR napisał(a):Ale jak Nietzsche pisze o "woli mocy", to już jest głębokie, nie?

Mozzer napisał(a):Hmmm, a u Lisa Karolak

whoatemydinner napisał(a):Mój głos w drugiej turze zależy w sporej mierze of tego, czy urzędujący Pan Prezydent podpisze Ustawę Krajobrazową.

I to właśnie przeciwko takiemu skurwysyństwu będzie mój głos na AD w niedzielę. Pozdrawiam.

lookaug napisał(a):I to właśnie przeciwko takiemu skurwysyństwu będzie mój głos na AD w niedzielę. Pozdrawiam.

NAR napisał(a):czekać tylko jak zrobi sobie dziecko.

mumin_king napisał(a):Nie jestem za Komorowskim i w niedzielę oddaję nieważny głos, ale przecież to straszenie opozycyjną partią działa w obie strony. I to się zaczęło gdzieś od tych rządów PIS w 2005 bodajże roku. Takie to mądre.
Jedyny sensowny argument głosowania na Dudę to zwykła chęć zmiany, bo prócz tego jest ładnie opakowaną laleczką.

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości