przez OberstPrymas » 3 cze 2015, o 23:10
OK, nie znalazłem odpowiedniego gifa, wszystkie są jakieś takie za słabe.
Trochę mi smutno, że wygrałem tak strasznie ordynarnym i bezczelnym skokiem na punkty. Wprawdzie szczerze mówiąc nie spodziewałem się zwycięstwa, ale okazało się że prawda zwyciężyła. Zdecydowanie ta orgia należała na najmniej sfałszowanych orgii w historii orgii. Mam osobistą satysfakcję, że dzięki mojej akcji "Dołączajmy świeczki i własne długopisy do list" udało się wyłonić naprawdę najlepszego kandydata, a nie takiego, który był wspierany przez reżymowe władze forum. Oczywiście, że nie zapomnę tych ataków na moją skromną osobę i na Electric Light Orchestra. To było zagranie poniżej pasa. Policzymy się po wyborach, latarni starczy dla każdego.
Moim pierwszym postanowieniem będzie zabieganie o zdobycie zezwolenia na wstępny projekt pomnika Kate Bush na Dagowym Przedmieściu. To jest bardzo ważna sprawa dla forumowiczów, Polaków i dla mnie osobiście. Postanawiam również otworzyć bezpłatną Poradnię Dobrego Gustu, gdzie nauczać będę fapowania na klęczkach do kobiałek.
Pragnę oczywiście podziękować następującym osobom. Grzegorzowi Braunowi, Januszowi Koran-Mekka, Madzi Ogórek, Kindze Dudzie oraz moim konkurentom za wspaniałą walkę do samego końca (dla Was też nie zabraknie latarni). Wierzę, że forum wchodzi w nową erę dobrobytu, dobrego gustu i pomników trwalszych niż ze spiżu.
Pozdrawiam, zawsze Wasz, Obesrt zwany Oberstem. Darz Bór i Borzesz Ty Mój. Szczęść Borze.