Atrus napisał(a):Zaprawdę, "Africa" jest przy tym jak Dziewiąta Beethovena.
ale harmonie wokalne w refrenie Africa to Ty szanuj!
Atrus napisał(a):Zaprawdę, "Africa" jest przy tym jak Dziewiąta Beethovena.

OberstPrymas napisał(a):Forum, Daga, Queenwizja. Szczęść Borze.

mumin_king napisał(a):Ja chcę tylko wtrącić, że Atrus swoje komentarze czytał z kartki.
whoatemydinner napisał(a):Atrus napisał(a):Zaprawdę, "Africa" jest przy tym jak Dziewiąta Beethovena.
ale harmonie wokalne w refrenie Africa to Ty szanuj!

Kriejtiw napisał(a):mumin_king napisał(a):Ja chcę tylko wtrącić, że Atrus swoje komentarze czytał z kartki.
Pan zachowuje się tak, jakby pan kogoś reprezentował. Przy całej sympatii dla pana - jest pan pracownikiem fabryki kłamstwa.

mumin_king napisał(a):Kriejtiw napisał(a):mumin_king napisał(a):Ja chcę tylko wtrącić, że Atrus swoje komentarze czytał z kartki.
Pan zachowuje się tak, jakby pan kogoś reprezentował. Przy całej sympatii dla pana - jest pan pracownikiem fabryki kłamstwa.
Jednak nie jestem przynajmniej panie produktem jak niektórzy, Ci panie zostali stworzeni tylko po to by tacy jak pan mieli, proszę pana wiekuistą pożywkę punktową, proszę pana.
Tak tylko apropo de facto nadmieniłem.

Atrus napisał(a):NAR napisał(a):Ja nie chcę nikogo obrazić, ale to że kobiety mają PROCENTOWO gorszy gust muzyczny, jest dowiedzione naukowo.
W ostatnim rankingu kroczącym na 20 uczestników są tylko trzy kobiety. O czymś to świadczy, proszę państwa.

Arsen napisał(a):1. To jakiś ślōnski dialekt, bo sporo słów nie rozumiem?

Xavi napisał(a):[to co w takim nawiasie to napisane po przesłuchaniu całej paczki]
co to za ejtisowa paczka [robiło się podejrzenie]
01 - jaki śląski czy co. [dziwne, że się nie kapnąłem] Generalnie tak jak miało być, kiczowato i wspaniale. Film też miodzo, jak piosenka.
02 - babcia podsłuchiwała i mówi, że zna, a ja na to, że startuję w takiej grze w której wrzucamy nieznane kawałki [mam nadzieję to wyleciało?]
03 - to nam przypomniało z bratem Porcupine Tree i jest to dobre [napisałem tam kilka pierdół jeszcze, mało ważne]
04 - uwielbiam taki wesołkaty, wręcz słodkawy hard-rock. Fajnie się to komponuje jako całość.
05 - po takich kawałkach nie dziwne, że tak ludzie hejtują lata 80-te. [dalej aktualne]. Co za sztampa, jezuś.
06 - serio nie ma na świecie innych wokalistów? [serio? nie ma?] niektóry serio słuchają 10 zespołów na krzyż?
07 - toć to Kate Bush... [nie ma co oskarżać faradaya, że złą paczkę ściągnął. Komuś się nie chciało zmienić 1-wszego posta, Fenderek prowadził to lepiej]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości