mumin napisał(a):a nie wiem, co masz do głównego gostka, bo dzięki niemu nie wiem już kto to jest Ben Affleck i kogo grał.

kater napisał(a):A w ogóle culus Wesley rox, od czasu Jurija Augarowa jestem fanem tego rodzaju postaci niezmiennie. I niezmiernie.

kater napisał(a):SPOILER
Dobry moment to ten, w którym się okazuje, że Fisk trollował Weasleya, że nie umie po chińsku.

mumin_king napisał(a):Co do Fiska to dla mnie to był wstęp do Kingpina, pewnie już w drugim sezonie będzie występował pod tą nazwą.
'mumin_king napisał(a):A co do stroju finalnego to faktycznie bardzo słaby, też tak trochę się zawiodłem, bo jakiś taki ciasny. Ale tutaj też twórcy mówili, że to nie jest strój, w którym Daredevil będzie śmigał, tylko taki symbol. Obaczym.
mumin_king napisał(a):Na drugi sezon też czekam niecierpliwie, bo już ogłoszono Elektrę i Punishera, a są jeszcze plotki o Bullseye'u. Zapowiadają się przeżycia.

Arsen napisał(a):Mi się w tym serialu nie podabał wątek ze szkoleniem Murdocka przez Sticka. Przyszedł, poszkolił go parę dni, po czym strzelił focha i sobie poszedł. Dalekie to od wytłumaczenia skąd Daredevil, ogarnia jak się tak tłuc.

kater napisał(a):mumin_king napisał(a):Co do Fiska to dla mnie to był wstęp do Kingpina, pewnie już w drugim sezonie będzie występował pod tą nazwą.
Jak tak to lepiej, ale Kingpin jest fajny jako postać z dwoma tożsamościami, a skoro nazwisko Fisk już jest spalone, to sedesie z bakelitu.

mumin_king napisał(a):Osobiście liczę, że w drugim sezonie, Fisk wybroni się w sądzie i odzyska jaką taką charyzmę na mieście, ale w podziemiach będzie działał już jako Kingpin. Tak by było najrzetelniej.

Powrót do Lazing on a Sunday Afternoon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości