OberstPrymas napisał(a):Hm. Słuchałem jeden raz i szału nie robi. Najlepszy singlowy Ship to Wreck, reszta albo typowa dla Florence albo nietypowa bardzo i na chwilę obecną przeciętnie mi wchodzi.

Anunaki napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Hm. Słuchałem jeden raz i szału nie robi. Najlepszy singlowy Ship to Wreck, reszta albo typowa dla Florence albo nietypowa bardzo i na chwilę obecną przeciętnie mi wchodzi.
Po 1szym odsłuchu uznałem, że płyta jest słaba, ale z każdym kolejnym album zyskuje.

OberstPrymas napisał(a):Anunaki napisał(a):OberstPrymas napisał(a):Hm. Słuchałem jeden raz i szału nie robi. Najlepszy singlowy Ship to Wreck, reszta albo typowa dla Florence albo nietypowa bardzo i na chwilę obecną przeciętnie mi wchodzi.
Po 1szym odsłuchu uznałem, że płyta jest słaba, ale z każdym kolejnym album zyskuje.
No właśnie mam taką nadzieję, że jak siądę do niej i się porządnie wczuję to będzie lepiej. Troszkę mi brakuje na jej nowej płycie przebojowości. Smutna prawda o mnie, ale za coś w stylu No Lightx2 czy Rabbit Heart dałbym się pokroić.
PS: Queen of Peace rzeczywiście na propsie :3

Tomasz napisał(a):Miguel - Wildheart (Deluxe Edition)
Mógłbym więcej napisać o płycie w dziale "czego teraz słucham ", ale pewnie i tak nikt na forum ani nie zna wykonawcy, ani nie słucha "alternatywnego" R&B.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości